Oldtimerbeurs Autotron

13 en 14 januari 2018

SAM-stand in Eventron

Zoals ieder jaar presenteert de SAM zich op 13 en 14  januari 2018 tijdens de Oldtimerbeurs in het Autotron te Rosmalen. Bestuursleden en vrijwilligers van de SAM zullen de stand bemensen en zorgen voor koffie.

En natuurlijk is er gelegenheid om te overleggen met vertegenwoordigers van de SAM. Bijvoorbeeld over 2017, over de evenementen van 2018, of over toelatings- en keuringseisen voor motor en coureur. Als je wilt, kan je je daar direct aanmelden als donateur en/of deelnemer.

Bovendien bieden we jullie in samenwerking met de Oldtimerbeurs een kleine korting aan. Gebruik daarvoor de bon, die je hier kunt downloaden.

Verschillende prachtige motoren zullen we tentoonstellen – machines die niet alleen mooi staan te wezen in een museum, maar die actief deelnemen aan de racedemo’s van de SAM. Bijvoorbeeld de kampioensmotor van het Bel Ray Hondateam, de eigenbouw 125-racer van Kees van der Starre en de Ducati TT1 van Ger Bos.

Openingstijden

Op zaterdag 13 en zondag 14 januari is de Oldtimerbeurs Motoren en Bromfietsen op Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 12,50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

SAM bij Oldtimerbeurs Autotron Rosmalen 2015

 

Verslag Oldtimerbeurs 2014

Foto’s Oldtimerbeurs 2014

Verslag Oldtimerbeurs 2015

 

1 Comment
  • Hakneh Amedeim Miedema November 20, 2014

    goed

    Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>