Racedemo Dodewaard

9 september

Op het industrieterrein De Bonegraaf vindt voor de vijfde maal deze SAM-racedemo plaats. De ondernemers van het bedrijventerrein waren enthousiast en voorzover ze dat niet waren, ondergingen zij lijdzaam de lichte belemmering, die de demo’s voor hen opleverden. Een zeer nuttige bijdrage leverden de sponsors.

Rijgelegenheid Enduranceteams

In combinatie met de coureurs van de Youngtimerklasse kunnen de enduranceteams daar tijdens de demodag enkele sessies rijden. In ieder geval in de ochtend een baanverkenning van 15 á 20 minuten en in de middag twee manches van dezelfde tijdsduur. Voor de organisatie zou het fijn zijn dat je je even aanmeldt via sam.wedstrijdsecretariaat@gmail.com.

CB839D49D94DBCF6FC99380DD93F1884

De éguipe Kramer-Verdoold met hun BSA B33-combinatie.

Het circuit

De baan is lekker breed en bevat een paar spannende bochten. De breedte en de relatief lange stukken gaven de coureurs vorig jaar voldoende vertrouwen om na iedere ronde met iets meer snelheid over de streep te komen.

39710FFBB1C2B1426D0520907DB5D497

Tijdschema

Wordt nader bekendgemaakt.

Rijdersinformatie

Het rennerskwartier heeft net als vorig jaar uitzicht op het water. De milieumat is verplicht!

Aanmelden

Aanhef:

Voornaam:*

Achternaam:*

Email:*

Telefoonnummer:*

Adres:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Deze aanmelding heeft uitsluitend betrekking op dagdemo's. Voor de endurances moet je je apart aanmelden. Deelname in seizoen 2017 aan:* Lelystad testdagHierdenErmeloLelystadDodewaardEtten-LeurOosterwolde
Merk motor:*

Klasse:*

Eventueel 2e klasse (Bijzonderheden opgeven in veld 'opmerkingen'):

Transponder (type oranje MX):
Ik huur een transponder á €15,00Ik bezit zelf een transponder
Transpondernummer, indien van toepassing:


Ja, ik ben op de hoogte van de reglementen en voorwaarden, ik erken dat ik deelneem aan een risicosport en ik zal de organisatie niet aansprakelijk stellen voor schade:*