VGBM Classic GP Etten-Leur

30 september – 1 oktober. Let op: nieuwe datum!

Zaterdagavond Drieuursendurance, zondag alle inhoudsklassen.

Inschrijven: voor de Drie Uren op zaterdagavond: klik hier. Voor de GP op zondag: gebruik het formulier onderaan deze pagina.

We schrijven het jaar 1971, het jaar dat er voor de laatste keer wegraces worden gehouden op de Klappenberg te Etten. Door verschillende omstandigheden (vooral de veiligheid) besluit men hiermee te stoppen.

Het leek ons als organisatie en liefhebbers van de motorsport dat het mooi zou zijn om dit evenement in hetzelfde ‘tijdsbeeld van toen’ na 46 jaar weer terug te brengen naar Etten-Leur. Onze gedachte ging natuurlijk meteen uit naar de ronde over de Klappenberg. Dit is echter niet meer haalbaar qua veiligheid.

Als organisatie zijn we druk bezig om de laatste dingen af te ronden. De plek waar het nu gaat gebeuren ligt op Vosdonk, een goed af te sluiten circuit met goede toegankelijkheid. Er zal gereden worden in de klassen 50, 125, 250, 350, 500 en 750, dit allemaal in het tijdsbeeld van toen.

Meer informatie volgt snel.

Circuit

Vroeger

Afbeeldingen met dank aan VGBM.

Aanmelden

Aanhef:

Voornaam:*

Achternaam:*

Email:*

Telefoonnummer:*

Adres:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Deze aanmelding heeft uitsluitend betrekking op dagdemo's. Voor de endurances moet je je apart aanmelden. Deelname in seizoen 2017 aan:* Lelystad testdagHierdenErmeloLelystadDodewaardEtten-LeurOosterwolde
Merk motor:*

Klasse:*

Eventueel 2e klasse (Bijzonderheden opgeven in veld 'opmerkingen'):

Transponder (type oranje MX):
Ik huur een transponder á €15,00Ik bezit zelf een transponder
Transpondernummer, indien van toepassing:


Ja, ik ben op de hoogte van de reglementen en voorwaarden, ik erken dat ik deelneem aan een risicosport en ik zal de organisatie niet aansprakelijk stellen voor schade:*