Racedemo Hierden

5 mei: de eerste SAM-demo van 2018

Het is de zesde maal dat er op deze 1.100 meter lange baan gereden zal worden. Ieder jaar de seizoensopener. Onderdeel van de Startwincup 2018 (samen met Ermelo en Oosterwolde).

Rijders en teams die zich vrijdagavond al hadden willen melden: overnachten is helaas niet mogelijk, vanwege vergunningsproblemen. Overnachten ná het evenement, van zaterdag op zondag is evenmin mogelijk!

Er is een minicamping op vijfhonderd meter afstand. Wel graag reserveren, via 06-51680008, bij minicamping De Duinen, Hagenweg 2 , 3849 NL Hierden.

Foto poster: Sean Wierda.

Rijtijdenschema

Tijdschema SAM racedemo Hierden 2018

Rennerskwartier

Hierden rennerskwartier

ROUTE

Navigatie: Grevenhofsweg te Hierden. Komend vanaf de Zuiderzeestraatweg, die loopt van Harderwijk naar Hierden, of andersom, sla je af bij de Grevenhofsweg. Volg daarna de borden.

Circuit

Kort en niet al te breed, maar leuk om te rijden en voorzien van goed asfalt. Gelegen in het buitengebied. De totale lengte is 1.100 meter. De rijrichting is rechtsom.

Circuit plattegrond Hierden

Foto

Aanmelden seizoen 2018

Aanhef:

Voornaam:*

Achternaam:*

Email:*

Telefoonnummer:*

Adres:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Bellen in geval van nood, telefoonnummer:*


Deze aanmelding heeft uitsluitend betrekking op dagdemo's. Voor de endurances moet je je apart aanmelden. Deelname in seizoen 2018 aan:* Lelystad testdagHierdenErmeloOssElstHarlingenDodewaardEtten-LeurOosterwolde
Merk motor:*

Klasse:*

Eventueel 2e klasse (Bijzonderheden opgeven in veld 'opmerkingen'):

Transponder (type oranje MX):
Ik huur een transponder á €15,00Ik bezit zelf een transponder
Transpondernummer, indien van toepassing:


Ja, ik ben op de hoogte van de reglementen en voorwaarden, ik erken dat ik deelneem aan een risicosport en ik zal de organisatie niet aansprakelijk stellen voor schade:*

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>