SAM dankt afzwaaiende bestuursleden

EMMELOORD – Het jaar 2017 was het erop of eronder voor de SAM. Niet dat alles even rimpelloos is verlopen, maar aan het eind van het seizoen kijken we toch met enige tevredenheid terug op een aantal geslaagde beurzen en exposities, een testdag in Lelystad, vijf demo’s en een avondendurance. Nu is het tijd om de balans op te maken.

Het uit twee personen bestaande rompbestuur waarmee het seizoen begon werd al snel aangevuld door ondergetekende. En het is een tijd lang uitgebreid geweest met Tonnie van de Bunte, Franz Heemeijer en John Beumer. Nu de evenementen van 2017 achter de rug zijn kwam er vanavond, tijdens een afsluitende bestuursvergadering, een einde aan de bestuurlijke en organisatorische inzet van deze drie mensen. We zijn hen dankbaar voor de tomeloze energie en passie waarmee zij zich hebben ingespannen voor de klassieke motorsport en voor u, de rijders.

Het bestuur bedankt ook met nadruk Margoke Heemeijer voor haar onvervangbare werk voor het wedstrijdsecretariaat.

Niet te vergeten: we bedanken alle commissies, de vrijwilligers, de organisatoren van de racedemo’s, de sponsoren, de donateurs, de rijders en het publiek.

Via sociale media geven sommigen nu al hun mening. Soms ontbreekt daar de nuance, of hoor en wederhoor. Als bestuur vinden we het niet verstandig om op iedere uitroep via Facebook te reageren. Dat is niet goed voor de motorsport als geheel. Dat wil niet zeggen dat we ons niet willen verantwoorden. Iedereen mag ons bellen of mailen voor tekst en uitleg, één op één. En binnenkort, ergens half november, belegt de SAM een jaarvergadering, zeer waarschijnlijk in Amersfoort. We wachten momenteel op bevestiging van plaats en datum. Het bestuur zal die middag verantwoording afleggen, terugkijken op 2017 en samen met de donateurs en coureurs het seizoen 2018 bespreken. Eén van de belangrijkste vragen zal zijn: Moet de SAM doorgaan in 2018, of mag de laatste het licht uitdoen na de jaarvergadering?

We houden u op de hoogte!

Namens het bestuur van Stichting Aanvullende Motorsport,

Gijs van Hesteren, voorzitter
Carolien de Weerdt, penningmeester

Update 1 november: lees ook Jaarvergadering SAM op 16 december

4 Comments
 • Rob Moolenaar 01/11/2017

  Makkelijk gezegd als gedaan. Maar a.u.b gewoon doorgaan.

  Reply Replies
 • Ger Bos 23/10/2017

  Ik hoop dat de SAM doorgaat.
  Hoop in 2018 meer aanwezig te zijn.

  Grt Ger
  Ducati TT1

  Reply Replies
 • teamotr 20/10/2017

  De SAM moet gewoon doorgaan. Als deelnemers hadden we een schitterend 2016. Dit jaar door omstandigheden bij de SAM niet gereden.
  Maar hopen 2018 een mooi jaar te maken.

  Met vriendelijke groet Team OTR

  Reply Replies
 • Evert zwart 19/10/2017

  Ik hoop dat de sam gewoon doorgaat en blijft bestaan
  Gr evert
  Honda classic.s.

  Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>