24-uurssfeer te Aalsmeer

24-uurssfeer te Aalsmeer

Geplaatst op 18 augustus 2011

Langeafstandsrace voor klassieke motoren tijdens 10 jaar HiBRA

Cees Eikelenboom, de voorzitter van de Aalsmeerse Stichting HiBRA vertelt over het komende evenement. Zijn stichting is de lokale organisator van de drie-uurs langeafstandsrace van 10 september aanstaande.
Cees stelt: “Nog enkele weken en de Drie uur van Aalsmeer gaat zaterdagavond 10 september van start. Er is nog ruimte voor enkele deelnemers aan de door SAM georganiseerde demorace.
De deelnemers rijden met verlichting op de motoren, maar het Hornmeercircuit is zelf ook goed verlicht. Zoals eerder al aangekondigd willen wij het sfeertje van de 24 uur van Oss neerzetten. Wat betreft de inschrijvers is dat al deels gelukt. Enkele winnaars en meerdere deelnemers aan dit legendarische motorsportevenement hebben reeds ingeschreven. Zin om mee te doen? Bel of mail. Wij zien u graag als gast of deelnemer.”

3H van Aalsmeer belooft spektakel

In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 september 2011 wordt in Aalsmeer op het bedrijventerrein Hornmeer voor de tiende keer het motorsportevenement HiBRA georganiseerd. Uniek voor dit jubileum wordt op zaterdagavond 10 september een klassieke langeafstandsrace verreden van 19.30 tot 22.30 uur. HiBRA heeft na negen jaar inmiddels internationale bekendheid verworven als een gratis toegankelijk evenement dat jaarlijks ruim 10.000 motorliefhebbers trekt.

Als onderdeel van het 10-jarig HiBRA jubileum wordt in samenwerking met de SAM een langeafstandsrace verreden van 19.30 uur tot 22.30 uur. Spektakel met pitstops voor brandstof en rijderswissels. Rijden in daglicht, schemer en volledige duisternis, waarbij de coureurs zich moeten houden aan de gemiddelde rondetijden. Bekende namen uit de Nederlandse motorsportwereld hebben hun deelname toegezegd, maar ook diverse buitenlandse coureurs zullen acte de présence geven. Maximaal 25 motoren kunnen deelnemen aan de 3H van Aalsmeer.

www.hibra-aalsmeer.nl

Meer informatie voor bezoekers en deelnemers

04131AC1BAC9720FE1E2072E0B09F85C

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>