3 Uren Oss onder druk

Wat ging er mis – en goed – tijdens editie 2015?

OSS – In onze berichtgeving over het verloop van de 3 Uren van Oss bespraken we uitvoerig diverse problemen. Ter aanvulling plaatsten we hierover onder bovenstaande kop een tamelijk kritisch nieuwsbericht. De stichting Pinksterraces was er behoorlijk van geschrokken en vroeg zich af waarom er geen wederhoor was toegepast. Daar heeft de stichting een punt. Bovendien verklaarde de stichting zich bereid tot een diepgaande evaluatie met het bestuur van de SAM en met de M.O.N. Om die reden heeft de redactie besloten om het kritische verhaal voorlopig offline te halen. Een evaluatie verloopt nu eenmaal gemakkelijker als er van buitenaf geen druk op wordt gelegd. Na afloop van het overleg wordt op deze plek gerapporteerd – met hoor en wederhoor, en zonder heilige huisjes te sparen. Maar vooral met een vooruitblik op de 3 Uren van Oss 2016, een evenement dat natuurlijk zal doorgaan. Want er ging ook heel veel goed.

8 Comments
 • Jeffrey Verhagen 07/07/2015

  Idioten reacties van sommige hieronder.

  Hakneh Amedeim Miedema lekker bij de SAM blijven..

  Reply Replies
 • Gijs van Hesteren 03/06/2015

  Natúúrlijk moet dit evenement blijven bestaan. De wederzijdse organisaties doen hun uiterste best om het publiek en en de deelnemende teams een mooie show te bieden. De rol van SAM is onder andere te zorgen voor de randvoorwaarden voor de coureurs. Soms moet je dan kritisch durven zijn. Natuurlijks moet die kritiek wederzijds positief worden opgepakt.

  Reply Replies
 • Tonny Van Schijndel 02/06/2015

  Een mens blijft leren, zijn leven lang. Ook van deze toestanden is geleerd door iedereen die erbij betrokken was.Het zou heel jammer zijn als de race komende jaren niet meer door zou gaan.Veel mensen hebben grote moeite gedaan om de 3 uurs race mogelijk te maken. Oss is bekend om zijn lange afstandsverleden. Als het om wat voor redenen dan ook volgend jaar niet door zou gaan komt het nooit meer terug. Slecht voor de motorsport in het algemeen en slecht voor de liefhebbers van deze vorm van racen.

  Reply Replies
 • Hakneh Amedeim Miedema 02/06/2015

  de agregaatwas niet uitgevallen , die werd uitgezet door een mannetje met een ORGANISATIE OSS bagde)het ding stond voor mijn neus uitgang renners kwartier, enkele rijders gingen er achter aan en kregen m weer aangezet, olie op de baan na een paar ronden, was volgens deskundigen NIKS )zowel de baancommisaris als onze MON man, geen 3 rondjes later lag alles plat, omdat het olie spoor op de hele baan bleek te liggen, t zou scheleb als ze gewoon geluisterd hadden wat ik zeg, maar ja, kennelijk zien ze je niet voor vol aan af en toe,dat is jammer. of is dit te heftig dat ik dat zo zeg, ben niet stom of zo.

  Reply Replies
 • Marcel Debertrand 02/06/2015

  De organisatie van de pinksterraces heeft het bepaald niet makkelijk. Oponthoud tijdens de race hoort ook wel bij endurance. Oke, dit jaar mss een beetje veel van het goede maar die chaos brengt het juist dat speciale gevoel en iets om over na te praten. Een al te starre opstelling tov de organisatie met betrekking tot volgend jaar helpt het voortbestaan niet echt. Laten we eerst en vooral proberen het voor volgend jaar, in welke vorm dan ook, op de agenda te krijgen. De kleinere ongemakken zijn verbeterpunten, maar niets om voor thuis te blijven,toch?

  Reply Replies
 • Tet Classic Endurance 02/06/2015

  Zou wel jammer zijn als dit super evenement komt te vervallen. Wij hebben veel plezier gehad. Ook met rode vlaggen

  Reply Replies
 • Hakneh Amedeim Miedema 02/06/2015

  nou ja, jammer. maar als je een 3 uren demo organiseert, moet je wel 3 uren plannen om te kunen rijden, (ik zou denken dat endurance plaats Oss dat wel weet) Als men dan toch arbeid moet verichten binnende baan inde race demo tyd, kan je er ook voor kiezen elders een 3 uursdemo te regelen, want de voorbereidingen zijn niet niks, het is maar een sugestie, of geen 3 uurs kan ook, maar als je je motor er net voor hebt geprepareert is dat natuurlijk het minst leuke wat je kan zeggen . Wie weet de oplossing

  Reply Replies
 • Hakneh Amedeim Miedema 02/06/2015

  als SAM hebbenwe echt ons beste beentje wel voorgezet

  Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>