Aanpassing kalender OSS demo en Endurance!

De kogel is door de kerk. Afgelopen week met de Stichting Wegrace Oss afgesproken dat we voor een one day event gaan! De datum is nu 28 mei 2023 op het nieuwe circuit “de Geer” te Oss. Dat betekend dat de Endurance rijders binnenkort worden aangeschreven en de inschrijvingen kunnen beginnen voor deze groep. Zoals jullie hebben kunnen zien is het retedruk met inschrijvers, de (tijdelijke) stop was nodig om het stof de aarde weer te laten geraken. Voor de juiste beeldvorming: Hierden zit nu vol, uiteraard indien er afzeggingen komen dan komt er ruimte vrij, maar die zal beperkt zijn. De testdag Lelystad zit ook vol ook daar zullen we nog kijken of er nog geschoven kan worden. Binnenkort zullen we de inschrijving weer openen, de resterende banen zijn groot genoeg om een groter aantal rijders te kunnen laten genieten van onze hobby.

Wel heb ik een verzoek aan jullie allen: schrijf je t.z.t aub in via de site! Alleen zo houden we een overzicht, en dat zorgt ervoor dat we op de dag van het evenement niet verast worden, en alles op het laatste moment moeten doen.

up-date SAM kalender 2023 Blijf de site volgen voor nieuws!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>