Assen eerste SAM-wegrace 2014

Assen eerste SAM-wegrace 2014

Geplaatst op 29 januari 2014

Aparte SAM-klasse

SAM doet het weer! Ook in 2014 een SAM-wegrace, nu zelfs op het TT-circuit te Assen, waar ook de wereldkampioenschappen worden verreden. Echt racen, waar de grote namen dat ook doen. Dit keer in samenwerking met de ZAC, de Zomer Avond Competitie. We hebben heel wat te bieden deze dag! Een training van 20 minuten, gevolgd door 20 minuten kwalificatie en daarna niet één race, maar zelfs liefst twéé races. Dus nóg meer spanning en sensatie. We rijden in een aparte SAM-klasse, onder ons eigen MON-SAM-racereglement, dat te vinden is op deze website, met motoren die aan elkaar gewaagd zijn.

Ouder dan 10 jaar

De bouwjaargrens is tien jaar en ouder, dus motoren gebouwd vóór 31-12-2003.

We hanteren bij de inschrijving hetzelfde principe als bij de endurance: inschrijven en betalen, daarna is je inschrijving pas afgerond zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Kosten

De wedstrijd zal plaatsvinden op maandag 5-5-2014. Je vraagt je af wat de prijs is voor deze  goed gevulde racedag? We mogen gerust stellen: € 190,00, een scherpe prijs voor vier keer rijden met daarvan twee races over tien ronden. Dit is inclusief transponderhuur.

Voor slechts 25 euro bieden wij een dagverzekering met een goede WA- en PO-dekking.

Inschrijven

De uiterste datum van inschrijven is 28-2-2014. Wacht niet te lang, want VOL is VOL. En dan is het ook echt vol, dus schrijf op tijd in als je graag mee wil racen.

Bij de inschrijving kan je je eigen rijnummer aangeven. Als dat al bezet is, krijg je een berichtje. Het startnummer moet uiteraard aan beide kanten en voorop de motor aangebracht worden en moet duidelijk leesbaar zijn.

Inschrijven bij het wedstrijdsecretariaat via het inschrijfformulier.

Programma

De inschrijving en de technische keuring vinden plaats vanaf 7.30 uur. Eerst aanmelden en daarna naar de keuring. Om 9.00 uur volgt de eerste training. Het tijdschema is nu nog niet in detail gereed, maar komt op tijd op de site te staan.

 

Met motorgroeten,
Tonnie v/d Bunte

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>