Begin van een nieuw seizoen Demo rijden!

Het is alweer enkele weken geleden dat de SAM jaarbijeenkomst was. Het was gezellig druk en het e.e.a. verliep in een onspannen sfeer. Er waren vooraf enkele vragen richting het bestuur gemaild, deze hadden betrekking op de regelementen danwel verdeling klasse’s. Voor wat betreft de regelementen heeft de bijeenkomst besloten dat we de regelementen zoals nu bekend blijven hanteren. De up-side voorvork blijft een heet hangijzer, vooral de vraag wanneer mag/moet deze wel of niet ingebouwd zijn. De grote vraag is altijd moeten we met het regelement gaan schuiven, de bijeenkomst was het met het bestuur eens dat de basisregels van de SAM gehanteerd moeten blijven worden. Het vooraf goed lezen van het regelement kan teleurstelling achteraf voorkomen. Bij twijfel neem contact op met het secreatariaat: samwedstrijdsecretariaat2022@gmail.com of richt je tot de toelatings commissie: sam.toelating@gmail.com Het snelheids verschil blijft ook een heet hangijzer, besloten is dat per evenement word gekeken naar het snelheidsverschil, de wedstrijdleider kan/mag dan bepalen in welke klasse hij de rijder plaatst. Een voorbeeld: we hebben in de 750cc klasse oudere motoren die niet zoveel vermogen hebben als andere in dezefde klasse. Maar dezelfde 750cc zou mooi in de 500c klasse passen qua snelheid, dan kan/mag de wedstrijdleider bepalen om de 750cc in de 500cc in te passen. Let wel de SAM wil iedereen graag met plezier laten rijden en dan moeten we gezamelijk soms water bij de wijn doen. De zijspannen staan ook voor dit jaar gepland. Gelet op het feit dat de jaarinschrijvers (2022) nihil was zullen we de inschrijving per demo gaan doen. Op een later tijdstip zal het e.e.a. worden bekend gemaakt.

Het afgelopen jaar was voor het SAM bestuur ook vallen en opstaan, kritische opmerkingen hebben we ook ter harte genomen, echter een betere SAM begint ook bij de deelnemers. Tijdens de bijeenkomst heeft Erik Neeskens ook een oproep gedaan om meer vrijwilligers te krijgen. Zonder vrijwilligers is het moeilijk een demo rond te krijgen, voel je jezelf geroepen om iets voor de SAM te doen laat het ons weten via samwedstrijdsecretariaat2022@gmail.com En natuurlijk was er kritiek op de site, en terecht! We hebben de site nu aangepast, wij denken dat het nu een stuk makkelijker wordt om info te vinden of te kunnen inschrijven. Dat inschrijven is heel belangrijk, nog belangrijker is dat indien je niet kunt om dat met ons te communiceren.

De kalender is uiteraard voorlopig maar biedt een mooi demo jaar. De jaarinschrijving staat nu open en ook de testdag Midland gaat nu open om in te kunnen schrijven. Voor de SAM zou het perfect zijn als we alleen maar jaarinschrijvers hebben, je hebt dan een licentie en bent verzekerd WA+PO. Daginschrijvingen mag natuurlijk ook maar dan moet je bij iedere deelname een bedrag betalen en ben je alleen WA verzekerd!

Als je nu op de menubalk van de site kijkt zie je dat er wat vakjes aangepast zijn. Mijn advies is, ga eens rondkijken op de site en probeer het eens uit. Voor nu geldt klik op de volgende links en schrijf je in voor het demoseizoen 2023 en test&trainingsdag Lelystad inschrijven-nennung-demo-2023 inschrijven/nennung-lelystad 2023

Na inschrijven krijg je een mail terug met de bevestiging van je inschrijving. Wij zullen de inschrijvers publiceren op de site zodat je kan zien dat je ook echt op de lijst staat. UIteraard doen we dat met in achtneming van de privacy je ziet dus alleen namen van teams of rijders.

2 Comments
 • -Henk Miedema 05/01/2023

  gelezen, zet de sam voort, en een goed 2023 toegewenst

  Reply Replies
  • admin 05/01/2023

   Avond Henk,

   ook jij namens het bestuur de beste wensen voor 2023!

   Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>