Bekers in Leersum

Kampioenshuldiging op Landgoed Ginkelduin

LEERSUM – Lindsay Hijink brengt verslag uit van de Kampioenshuldiging van 25 oktober jongstleden. Gerrie Westerhof maakte een beeldverslag.

Tekst: Lindsay Hijnk
Foto’s: Gerrie Westerhof

Kampioenen.

Op 25 oktober om zeven uur ‘s avonds was het weer zo ver: de kampioenshuldiging van 2014. Het was gezellig druk, ongeveer 125 mensen. Iedereen kijkt er met een dubbel gevoel naar uit. Enerzijds een moment om iedereen van de SAM weer even te zien en te spreken.  Anderzijds: het is voor de laatste keer dit jaar en zonder motor en camper, tent of caravan. Wél in gezelschap  van tafels, stoelen, de erebekers en een gezellig bandje. Het betekent de afsluiting van 2014, een jaar waarin veel is gebeurd en waarin is gebleken dat de SAM-gemeenschap nog groter en gezelliger gaat worden.

De achtergrondmuziek van het duo Remix viel in de smaak, Nederlandse liedjes en later nog Engels repertoire. Ze bleven niet statisch op het podium staan maar begaven zich tussen de mensen.

Aan het begin van de avond zijn er diverse prijzen uitgereikt voor de demo van Oosterwolde. ER waren daar foutjes gemaakt in de tijdsberekening. Hierdoor waren er kleine veranderingen in de prijsuitreiking, wat betreft de kampioenschappen van 2014. De uiteindelijke nummers één van de diverse groepen:

SAM-kampioenschappen

50-125cc Henk van den Beukel
250cc Gerrit Bekker
350cc Hennie van de Lagemaat
500c Dirk Ris
750cc Gerry Hemsens
Zijspannen Tamara de Vos / Harry Althof

Veluwecup

50-125cc Henk van den Beukel
250cc Gerrit Bekker
350cc Gerrit Butter
500c Dirk Ris
750cc Gerry Hemsens
Zijspannen Manfred Kasen / Sigrid Schild

Na het uitreiken van de prijzen zijn alle nummer één samen op de foto gezet door Gerrie Westerhof. Deze foto’s waren de dag erna alweer te zien op de SAM motorsportgroep van Facebook.

Tonnie van de Bunte deelde een aantal blijken van waardering uit aan de vrijwilligers. Nico Troost uit hoofde van de MON reikte de MON-SAM kampioensbekers uit. Trea Moes en Nel Atema waren de Kissmissen.

Vrijwilligers in het zonnetje.

Guido de Wit sprak het bestuur toe. Hij had het bij de SAM erg naar de zin gehad. Bloemen voor de dames en druiven voor de heren.

Foto’s

De foto’s van Gerrie Westerhof:

https://picasaweb.google.com/107958372113125096234/SAMHuldiging24Oktober2014

Volledige uitslagen

De uitgebreidere uitslagen vind je op de Uitslagenpagina’s.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>