Besturen BOT en SAM kijken elkaar recht in de ogen

Gesprek in harmonie

Vandaag publiceerden de besturen van SAM en Back on Track Motorsport (BOT) een gezamenlijke verklaring.

Op woensdag 8 februari heeft er een ontmoeting plaatsgevonden tussen het bestuur van BOT en de SAM, in de bar van het Van der Valk Hotel te Veenendaal. Aanwezig waren: Evert Welvaart, Riet Welvaart en Debbie Verleije namens BOT, en Wim Hendriks en Carolien de Weerdt namens de SAM. Martin Snijder van de SAM was helaas verhinderd.

Het samenkomen van BOT en de SAM had vooral een oriënterend karakter. We hebben in harmonie kunnen spreken over de huidige situatie.

Met name Evert en Riet hebben (nogmaals) uiteengezet wat zich de afgelopen anderhalf jaar heeft afgespeeld en wat hen ertoe heeft gebracht een andere democlub op te richten. Verder hebben Wim en Carolien verteld hoe zij betrokken zijn geraakt bij de SAM en wat hun rol nu is. Een en ander was over en weer erg verhelderend.

Inmiddels heeft de SAM zijn weg gekozen en dat heeft BOT ook. Dit is een voldongen feit. Beide organisaties werken hard aan het programma voor het komend seizoen. Er zijn geen demo’s op dezelfde dag, zodat rijders een vrije keuze hebben bij wie ze wanneer kunnen en willen rijden.

De insteek van de ontmoeting was niet dat de één of de ander weg moet, of een fusie tussen beide organisaties. We hebben elkaar leren kennen, elkaars verhaal gehoord en besproken hoe we nu beiden onze weg gaan, zonder elkaar dwars te zitten.

Er zijn geen concrete afspraken gemaakt voor een vervolg. Uitkomst van dit overleg is in ieder geval dat we elkaar recht in de ogen willen en kunnen kijken en dat we, waar nodig, contact met elkaar houden.

Evert, Riet, Debbie, Wim en Carolien.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>