Bibberen in Rosmalen

Bibberen in Rosmalen

Geplaatst op 13 januari 2014

SAM op Oldtimerbeurs Autotron

Het waren twee kille dagen in de hal voor de motorclubs; de organisatie van Libéma zal gedacht hebben: die clubs staan er gratis, daar gaan we de kachel niet voor aanzetten. Koude tenen dus. Desondanks waren het warme dagen als we kijken naar alle warme belangstelling die we voor de SAM ervaren hebben. En alle gekheid op een stokje, de beursorganisatie heeft voor het overige alle medewerking gegeven en heeft goed op ons gepast. Complimenten!

Oldtimerbeurs Rosmalen 067u-s-850

De SAM-stand op de Oldtimerbeurs.

De SAM-stand werd afwisselend bemand door de bestuursleden Willem van IJzendoorn, Tonnie van de Bunte en Gijs van Hesteren, PR-cheffin Inge van Hesteren en SAM-coureur Gerrit Butter. Gerrit had drie zeer mooie motoren meegenomen, die heel veel aandacht hebben getrokken.

Het was doorlopend een komen en gaan van vaste SAM-rijders en vooral van mensen die overwogen om een SAM-fiets op te bouwen of die er al een hadden klaarstaan. Het geeft ons goede hoop op een seizoen met nog beter bezette wedstrijdklassen dan het afgelopen jaar. Velen die niet zoveel op hebben met het internet grepen de kans aan om persoonlijk de aanmeldformulieren voor rijder, motor en startbewijs op te halen of zelfs meteen in te vullen.

Oldtimerbeurs Rosmalen 074u-s-850

Jong geleerd, oud gedaan.

Wie weet staan we deze winter ook nog op een andere beurs; dat moet nog even bevestigd worden.

Kijk ook even naar het SAM-fotoalbum over deze beursdagen.

Six Center

Oldtimerbeurs Rosmalen 055-s-850

Sic Center, die andere beroemde motorwinkel uit Nieuwleusen en één van de hoofdsponsors van SAM, had zichzelf een uitdaging gesteld. In twee beursdagen gingen Bert Vonderman en zijn monteur aan de slag met een kist onderdelen, die uiteindelijk zou moeten resulteren in een complete Honda CBX zescilinder. Op zondagmiddag om drie uur was het al zover: de machine startte bij de eerste poging.

Oldtimerbeurs Rosmalen 082-s-850

Hij doet het!


Alle foto’s: Festina Lente, Inge van Hesteren
Tekst: Gijs van Hesteren

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>