Drie Uren van Harlingen gaan niet door

Na het bericht over het niet doorgaan van de demo’s te Elst nog meer vervelend nieuws.

De demo in Harlingen (1 en 2 september) gaat helaas niet door. We hebben veel te weinig helpers kunnen vinden. En niemand wilde hoofdorganisator worden. Dat leek aanvankelijk wél het geval. Als mensen daarna één voor één afhaken wordt het wel lastig. Met vier tot zes man is zoiets niet neer te zetten. Daarom hebben we moeten besluiten het af te blazen.

Het feit dat dit het weekend is van de Harlinger Visserijdagen leek positief, omdat de races onderdeel zouden worden van het officiële programma. Nadeel blijkt dat alle vrijwilligers die er misschien beschikbaar waren nu al bezig zijn voor de Visserijdagen.

Bijkomende complicatie was het uitblijven van de vergunning. De aanvraag is half februari ingediend, maar nog altijd bleef het onduidelijk of en wanneer er toestemming kwam.

Het spijt ons van de gewekte verwachtingen bij iedereen.

Plattegrond circuit Oostpoort

 

4 Comments
 • john beumer 30/06/2018

  Hoewel ik eigenlijk niets meer met de motorsport heb doet dit toch zeer. Als geen ander weet ik hoe belangrijk vrijwilligers zijn. Vrijwilligers zijn als bloed in de aderen van een organisator. Bloedarmoede en bloedvergiftiging zijn dodelijk voor de organisator en de rijders

  Reply Replies
 • Gerard v.d.Bogaard 28/06/2018

  Jammer was dit jaar wel weer in Oss
  Moeten we zeker niet dood laten bloeien. SAM, rijders, vrijwilligers en organiseerende clubs schouders eronder en laat zien dat WIJ de classic races en zeker de 3 uren van ??? Traditiegetrouw ieder jaar door kunnen laten gaan.????

  Reply Replies
 • Adrie Spierings 28/06/2018

  Dat is heel erg jammer maarvolgend jaar kijken

  Reply Replies
  • Gerard v.d.Bogaard 28/06/2018

   Kom op Rijders, vrijwilligers, organiseerende clubs en SAM schouders eronder zetten zodat We de traditie wel is stand houden.

   Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>