Demo Drachten en Oosterwolde 2022

De laatste demo,s van dit jaar staan weer voor de deur. Op 10&11 September vinden de Endurance en classic demo plaats en op 1 Oktober de laatste classic demo te Oosterwolde. Inschrijven is nog steeds mogelijk hier op de site, onder de kop racedemo vindt u de link naar beide demo,s. Let wel ziet u Drachten scroll dan net zolang naar onderen totdat u Oosterwolde ziet. Tip: bij het vak “transponder” het nummer van de huurtransponder doorgeven heeft u die niet vul dan hier 1234567 in. De site kende de afgelopen (jaren) tijd wat problemen maar die hopen we binnenkort met een nieuwe site opgelost te hebben. De site zal dan duidelijker en overzichtelijker worden.

Voor dit jaar gold dat de SAM (ook) veel problemen ondervond bij het vinden van vrijwilligers om de demo uberhaupt te kunnen draaien. Voor Drachten zijn we nog op zoek naar mensen die ons willen bijstaan als baancommissaris, ervaring is geen pre, geen ervaring dan kom je met iemand op post met wel ervaring. Heb je zin om zo,n demo-weekend van dichtbij mee te maken neem dan contact met ons op via Email adres samwedstrijdsecretariaat2022@gmail.com Blijf ons op de site en facebook volgen vwb de laatste ontwikkelingen.

Bij deze een oproep aan alle rijders/vrijwilligers en verdere deelnemers laten we zorgen door een grote opkomst dat de laatste demo,s op de kalender een groot succes worden!

Hieronde het tijdschema van Drachten en Oosterwolde:

2 Comments
 • George bovee 19/09/2022

  In schrijven Oosterwolde
  Yamaha 500 no 516

  Reply Replies
  • admin 19/09/2022

   Beste George,

   Als je op deze link klikt inschrijven Demo kom je bij het inschrijfformulier, scroll naar beneden en je ziet het forumulier staan. Vul bij transpondernummer 1234567 in,

   mvg
   Wim

   Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>