Demo Ermelo en Hierden kunnen nog niet doorgaan

Beste (jaar)inschrijvers, 

Met pijn in ons hart moeten we mededelen dat de Demo’s in Ermelo en Hierden geen doorgang kunnen vinden. Ondanks de aangekondigde versoepelingen, blijken sommige instanties het toch niet aan te durven. Hierdoor wordt er een ontmoedigingsbeleid gehanteerd, die blijkt te werken.  

De eisen die gesteld worden mbt Corona zijn helaas voor de SAM en de lokale organisatie onuitvoerbaar en bovendien in een zeer laat stadium kenbaar gemaakt. 

Uiteraard zijn we met stomheid geslagen met de gang van zaken en hadden we het allemaal heel anders bedacht, maar  we zetten door en gaan volle kracht vooruit om weer te kunnen rijden. We willen de gemeente (die bereid waren een vergunning te verstrekken) en de lokale organisatie hartelijk bedanken voor hun inzet en vertrouwen. De nieuwe data’s worden onderzocht, er wordt in iedergeval gekeken naar september 2021.  

En nu?…. 

De inschrijvingen en gedane betalingen voor de Demo’s schuiven automatisch door naar de volgende data. Hier willen we binnen afzienbare tijd duidelijkheid over geven. Mocht je dan verhinderd zijn, er geen data gevonden worden of wil je gewoon annuleren, dan ontvangen we graag een mail op sam.wedstrijdsecretariaat@gmail.com. Zodat wij het volledige bedrag terug kunnen storten. 

Ten slotte willen wij iedereen bedanken die een inschrijvingen heeft gedaan. Bedankt voor het vertrouwen en we hopen jullie gauw weer te mogen begroeten op de paddock. 

Met vriendelijke groet, 

Het SAM bestuur 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>