Digitaal aanvragen MON-licentie

Voor het seizoen 2018 vraag je het startbewijs (of zoals het nu heet, de MON-licentie) digitaal aan. Voor degenen zonder computer, tablet of smartphone: er is een overgangsregeling van kracht. Tot half 2018 kan je nog op papier een licentie aanvragen, tegen een meerprijs van 10 euro.

Digitaal aanvragen

Dat doe je via mijn.mon.nl

Je moet daar een persoonlijk account aanmaken. Dat is in enkele klikken gebeurd. Klik wel op ‘eerste keer” als het de eerste keer is dat je inlogt! Het wijst zich verder vanzelf als je je met je e-mailadres aanmeldt. Je krijgt een bevestigingmail. Daarna maak je je wachtwoord aan en daarna kan je verder met het aanvragen van de licentie. De kosten voor een MON-CRT-SAM-demolicentie bedragen 90 euro. De passen worden vervolgens naar het clubsecretariaat gestuurd. Dat gaat na of je donateur bent van de SAM. Via de geëigende wegen komen ze uiteindelijk bij de aanvrager terecht.

Op de oude manier aanvragen

Dit is mogelijk tot half 2018. Daarna zal het digitaal moeten. Het SAM-secretariaat is te allen tijde bereid daarbij te helpen.

 

Overgangsregeling tot half 2018, download hier de PDF Aanvraag classic demobewijs 2018 en dien per post in.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>