Een woord van onze sponsor…deel 6!

Als classic tt Drachten prijzen wij ons rijk met de sponsoren die ons evenement mogelijk maken, daarom staat Perfect Dream Bikes vandaag in de spotlight! 
Onder de rook van het TT circuit van Assen heeft Rene Bruinsma zijn bedrijf Perfect Dream Bikes gevestigd! Zoals de naam al zegt is Perfect Dream Bikes gespecialiseerd in het bouwen van de meest prachtige creaties. Al uw dromen kunnen uitkomen als u Rene en zijn team inschakelt. 
Of het nu gaat om dikke custom chopper of een prachtige classic racer, ze zijn van alle markten thuis en daarnaast dealer van merken als LS2 helmets, RST motorpakken en fusport laarzen. Dit is uiteraard maar een kleine greep uit het assortiment. 
Neem een kijkje in de showroom van Perfect Dream Bikes en laat u verrassen! 
Zoals op de foto te zien is Rene tevens een fanatiek demo rijder met de meest prachtige machines. Rene bedankt voor de ondersteuning.

Kijk op de website of volg Perfect dream Bikes op facebook: Perfect dream bikes facebook https://perfectdreambikes.nl/

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>