Een woord van onze sponsors..deel 2!

Vandaag halen we een sponsor voor het voetlicht die we allemaal kennen…

Vepo diensten, plaag en ongediertebestrijding wordt sponsor van de Classic TT Drachten
Als organisatie van de classic tt Drachten stellen we u graag weer een sponsor voor. Dit keer Vepo Diensten uit het Drentsche Nieuw Weerdinge. 
Vroeg of laat krijgt zo’n beetje iedereen er een keer mee te maken, ongedierte. Deze ongenode gasten zijn natuurlijk erg vervelend en u wenst er dan ook zo snel mogelijk vanaf te komen. VEPO Diensten is EVM gecertificeerd en gespecialiseerd in het professioneel bestrijden van ongedierte.
VEPO Diensten onderscheidt zich met kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. U kunt er dus op vertrouwen dat u probleem snel en vakkundig opgelost gaat worden door VEPO Diensten.
Eigenaren Johan en Marjan van Essen zijn al jaren graag geziene gasten op de paddock! Met hun enthousiasme weten ze er altijd weer een feestje van te maken en zowel Johan als Marjan nemen regelmatig deel aan de demo’s door het hele land! Voor oplettende toeschouwers is de naam van vepo diensten dan ook niet onbekend, want op vele motoren in de evo klasse prijkt de naam van vepo diensten vol trots! 
Bedankt voor de ondersteuning en voor meer info zie www.vepodiensten.nl

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>