Een woord van onze sponsors..deel 3!

Alzerda en Dam opnieuw sponsor van de classic TT Drachten! 
Al sinds de eerste editie helpt Alzerda en Dam als sponsor om de Classic TT Drachten mogelijk te maken! Het terrein van Alzerda en Dam fungeert al jaren als paddock! Daarnaast mogen we gebruik maken van alle faciliteiten en daar zijn we enorm dankbaar voor, maar wat doet Alzerda en Dam nu eigenlijk?  
Alzerda & Dam is al bijna 100 jaar actief in truck & trailer services en dus zeker geen nieuwe speler op de markt. Door frequente scholing van de monteurs, het up-to-date houden van apparatuur, ontwikkelingen en het werken met kwaliteitsonderdelen kunnen wij een ieder van dienst zijn op het gebied van truck & Trailerservice. Voor de meest uitgebreide ingrepen aan uw truck of trailer kunt u terecht in de grote werkplaats van Alzerda en Dam! 
Bij Alzerda & Dam kunt u dus ook terecht voor de reparaties en het onderhoud van uw gehele wagenpark, geen merk of grootte uitgezonderd. De diensten die worden aangeboden zijn: 
Onderhoud & Reparatie,APK,Tachograaf,LPKABS & EBSAirco ServiceHydraulische toepassingenBanden
Alzerda en Dam is gevestigd aan de Galvanilaan 15 te Drachten en uiteraard via internet te bekijken en te bereiken   www.alzerdaendam.nl  

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>