Een woord van onze sponsors..deel 4!

DTC Surhuisterveen is opnieuw sponsor van de classic tt Drachten en ondersteund ons om het evenement mogelijk te maken! Uiteraard zijn wij als organisatie blij dat de bedrijven langs het circuit alle medewerking verlenen en ons ook nog eens ondersteunen! 
Elke transporteur is in staat om goederen van A naar B te transporteren, maar bij DTC Surhuisterveen vinden ze het belangrijk dat er ook kritisch wordt gekeken naar de manier waarop. Van oudsher ligt de focus in de transportbranche voornamelijk op de prijs en is er te weinig oog voor het milieu en het sociale aspect. Het is hoog tijd dat hier verandering in komt en DTC wil actief bijdragen aan deze transitie in de transport.
Het grootste gedeelte van de klanten bestaat uit bedrijven die zich bezighouden met het inzamelen, sorteren, recyclen en verbranden van afval en het produceren van secundaire brandstoffen. 
Het doel va. DTC is om de transportwereld duurzamer te maken. Dit is een missie die ze al jarenlang nastreven en komt tot uiting in o.a. de volgende onderdelen:
Transporteren volgens EURO 6 wetgeving (vrachtwagens niet meer belasten dan toegestaan);Investeren in nieuw materieel dat zorgt voor CO2-reductie;Zorg voor personeel door goede opleidingen en goed uitgeruste cabines.
Voor alle informatie over de mogelijke transporten door dtc surhuisterveen zie: www.detransportcompagnon.nl

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>