Een woord van onze sponsors.

Iedere demo weer lijkt het wel of het allemaal vanzelf gaat. Das helaas niet zo, veel vrijwilligers zijn er nodig en ook het nodige aan financiële middelen. Daarom de komende tijd de sponsors aan het woord die mede de demo te Drachten mogelijk maken:

Ottenhoff motoren en scooters is sponsor van de classic TT Drachten 
Als naamgever en mede oprichter van het midlifecrisis racing team is ottenhoff motoren sponsor geworden van ons prachtige evenement in samenwerking met de sam, de classic tt Drachten
Het beloofd een heus spektakel te worden en daarom stellen we graag onze sponsoren aan u voor. Vandaag Ottenhoff Motoren en scooter! 
Ottenhoff motoren en scooters is gevestigd in Badhoevedorp en onder de rook van Schiphol heeft Harm Ottenhoff zijn zaak gevestigd! Na jarenlang een eigen scuderia ottenhoff gehad te hebben heeft Harm het stokje van zijn vader overgenomen! 
In de showroom kunt u terecht voor prachtige motoren en vele onderhoudsmiddelen voor uw motor, maar ook voor de canta’s die in Amsterdam en omgeving nogal populair zijn! 
Verder is Ottenhoff motoren en scooters ook het adres bij uitstek voor het uitvoeren van alle onderhoud vanuit de prachtige werkplaats! 
Volg Ottenhoff motoren en scooters op Facebook en mis geen enkele deal meer!

ottenhoff motoren en scooters op facebook

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>