Eerste demo SAM te Hierden is een feit!

De demo is weer achter de rug maar alvorens hier iets over te gaan schrijven toch aandacht voor de mensen die het (opbouwen parcours) mogelijk hebben gemaakt. Voor velen onder de deelnemers is het vanzelfsprekend dat het e.e.a. georganiseerd wordt. Echter zo vanzelfsprekend is dit natuurlijk niet, mensen waar je ongeacht weer en wind op kunt bouwen zijn met een vergrootglas te zoeken. Punten van verbetering/aanpassing zijn er altijd, maar soms is het ook kiezen. En met kiezen bedoel ik prioriteiten stellen, wat is het belangrijkste! Het belangrijkste is dat wij voor jullie een veilige en mooie dag mogen voorschotelen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het nivo dan stijgt, maar zoals met alles stap voor stap..

Met dank aan: Klaas&Jeanete de Boer en zijn vrienden en omwonende, Hilko Schottert,Jan Zuuk,Tonnie vd Bunte,Gerd Heideveld. Mocht ik iemand vergeten zijn die ook bedankt!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>