Eieren bakken in de Fanzone

ASSEN – Eind april: de Dorna, de organisatie achter MotoGB en World SBK, strijkt jaarlijks neer op het TT-circuit te Assen en ook dit keer had men de klassieke motoren uitgenodigd voor een paddockshow in de Fanzone. Zoals altijd trok de stand van de SAM veel aandacht, vooral door het starten van de tweetakten. “Dat is een geluid dat je niet vaak meer hoort op het TT-circuit”, zeiden de eigenaren van de Yamaha RD350’s Dick Bartels en Gert Moes.
Peter van Teeffelen had zijn zeldzame Honda RC30 uit 1988 meegenomen. Hij is erg zuinig op die machine en besloot ‘s nachts te blijven slapen in de expositietent. Gelukkig had hij al het nodige meegenomen: slaapzak, matras, gasfornuis en verder alles om eieren te bakken en soep klaar te maken. Een veilig gevoel voor de andere coureurs die hun machine ter beschikking hadden gesteld.

Ingmar de Weerdt en Peter van Teeffelen met hun klassieke racers in de Fanzone tijdens World SBK.

Peter van Teeffelen: ‘Geen sprake van dat ik de RC30 de hele nacht alleen achterlaat.’

Een SAM-stand die aandacht trok.

Jij nog een gebakken eitje, Gijs?

(Foto’s: Gijs van Hesteren)

2 Comments
  • Carolien de Weerdt 16/05/2018

    Menneke, bedoel ik

    Reply Replies
  • Carolien de Weerdt 16/05/2018

    Was een geweldig leuk weekend, superleuk verslag en leuke foto’s, Gijs. Fotogeniek mennende, die Peter 😉

    Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>