Endurance Drachten 10 september geannuleerd!

De afgelopen Endurance demo´s die zijn georganiseerd zagen we het al een beetje aankomen. De animo die aanvankelijk groot was om Endurance te rijden zagen we de afgelopen tijd (erg) teruglopen. Waar dit aan ligt is ons niet helemaal duidelijk, wel kan ik meedelen dat het voorelkaar krijgen van een demo nogal wat voeten in aarde heeft. Voor de aankomende Endurance hebben zegge en schrijven 6 teams zich aangemeld! Dit is echt te weinig om het e.e.a door te laten gaan, bij deze is de demo Endurace Drachten helaas geannuleerd!!

Uiteraard zal de demo op 11 september gewoon doorgang vinden. De teams die ingeschreven hadden krijgen hun inschrijfgeld terug maar worden wel uitgenodigd om tijdens de demo mee te rijden (tegen de normale inschrijffee) in de 750cc klasse. Voor de enkeling die buiten de cc grens valt wordt bij deze een uitzondering gemaakt. UIteraard kan ik me de teleurstelling voorstellen van de rijders en publiek.

Onderstaand bericht op het tijdschema blijft van toepassing:

Het rennerskwartier is vanaf 10-09-2022 om 13.00 uur geopend en er mag overnacht worden, stroom en WC aanwezig. Adres: Galvanilaan 15, 9207HG Drachten.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>