Gerrit Bekker geeft niet op

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe 250cc-kampioen van 2013 en SAM-keurmeester Gerrit Bekker stuurde een bedankbrief naar de SAM. Zoals je je misschien zult herinneren, hij kwam ten val tijdens de GP van Dodewaard.

“GP van Dodewaard 14 juni, een dag die ik me bij aankomst ‘s morgens om 7 uur op het rennerskwartier anders had voorgesteld, niet wetende dat ik een paar uur later in het ziekenhuis in Tiel zou liggen met een gebroken bekken.

Maar ja, zulke dingen kunnen nu eenmaal gebeuren , mensen die me kennen weten dat ik er nuchter onder blijf en het liefst morgen al weer op de motor zou springen. Maar dat gaat voorlopig even niet gebeuren denk ik…

Het verblijf in het ziekenhuis van Tiel zover van huis viel niet echt mee, maar de reacties, het medeleven en bezoek van SAM-bestuursleden en collegacoureurs  verzachtte behoorlijk de eenzaamheid en de pijn, heel veel dank daarvoor, echt hartverwarmend.

Ook wil ik graag langs deze weg allen bedanken  die er voor gezorgd hebben dat m’n bus, motoren en spullen weer veilig thuis zijn. Plus het personeel van de ambulance ter plekke in Dodewaard en het personeel van het Rivierenland ziekenhuis in Tiel, dank voor de goede zorg.

Ben blij om nu weer thuis te zijn, het is een stuk prettiger als je weer in een vertrouwde omgeving bent. Over ruim een week moet ik ter controle naar het ziekenhuis in Alkmaar en worden er weer foto’s  genomen om te kijken of het genezingsproces  goed verloopt, daarna word het traject van fysiotherapie gestart.

Voorlopig moet ik eerst een tijdje rust houden, maar zo gauw het mogelijk is en ik weer een beetje mobiel ben, zien jullie me vast  wel weer  verschijnen bij de wedstrijden, want ik wil wel graag betrokken blijven bij de SAM. In eerste instantie dan nog wel zonder motorfiets, denk ik.

Groet,  Gerrit Bekker”

Tot zover Gerrit. We wensen hem nogmaals een voorspoedig herstel en we hopen hem gauw weer te mogen begroeten op één van de SAM-evenementen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGerrit tijdens de SAM-racedemo te Dalfsen, waar hij nog de eerste prijs in de wacht sleepte. Foto SAM/Festina Lente, Inge van Hesteren.

 

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>