Geweldige Drie Uren van Oss

Geweldige Drie Uren van Oss

Geplaatst op 28 mei 2012

Bijna perfecte Endurance

365F3587F889349FB0CB3D0329CCF4E1

Op Eerste Pinksterdag hebben 38 teams een geweldige Drie uren van Oss verreden. Vlak voor het einde kwam Tonny van de Bunte ten val met zijn Honda CBX zescilinder. Dat leek er aanvankelijk ernstig uit te zien; in elk geval werd de demo tien minuten voor het einde afgevlagd. Uiteindelijk viel het mee.

Tonny heeft maandagmiddag zelf gebeld. Hij heeft een sleutelbeen gebroken en een hersenschudding opgelopen. Hij kan waarschijnlijk morgen weer naar huis. Hij verontschuldigt zich bij alle teams voor zijn valpartij, waardoor de endurance niet op de normale manier kon eindigen.

Tonny, zoals alle rijders en andere betrokkenen weten wij, dat dit soort dingen kan gebeuren. Het is een snelheidsport. Beterschap!

Lees verslag, uitslagen, foto’s!

Naschrift: later in de week hebben we Tonny aan de telefoon. Hij bedankt onder andere via ons alle mensen die belangstelling hebben getoond, in persoon, per telefoon of op schrift. Over een week of zes is hij er weer bovenop. De schade viel mee, ook aan de machine.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>