Groep SAM’ers komt met plan van aanpak voor 2017

Sinds eind 2015 kwamen en gingen de voorzitters, de een na de ander, om uiteenlopende redenen. Na het aftreden van Ben Jeuring nam Wim Hendriks enige tijd ‘ad interim’ de zaken waar. Daar komt nu al een eind aan. De verwikkelingen die de SAM momenteel doormaakt speelden hier een rol bij, maar zoals hij zelf zegt, het is vooral zijn werkkring die alle tijd en energie vergt.

“Ik heb er lang over nagedacht en ben tot de slotsom gekomen dat ik voor mezelf moet kiezen. Daarom stop ik met mijn activiteiten bij de SAM. Waarschijnlijk stel ik jullie teleur en zadel ik jullie op met een probleem, maar ik kan niet anders dan deze beslissing nemen.”*

Plan van aanpak

Het bestuur van de SAM bestaat nu nog uit twee personen: Carolien de Weerdt en Martin Snijder. Voor hen is deze tegenslag geen reden om het hoofd in de schoot te leggen. Carolien zegt hierover: “We gaan niet actief op zoek naar een nieuwe voorzitter. We redden het wel, met de mensen om ons heen – al zouden nieuwe bestuursleden de druk kunnen verlichten.

Tijdens de donateursvergadering, gepland voor 23 april, zullen we ons plan van aanpak presenteren. Het is ontwikkeld in samenwerking met een groep mensen die zich inzet voor de SAM. Het plan voorziet in een nieuwe, duurzame structuur. Voorop staan een betere verdeling van de werkzaamheden, een beter overzicht van de voortgang per evenement, duidelijkheid en korte lijnen voor de organisatoren en een regio-indeling die zal leiden tot minder declaratiekosten.”

Het plan zal in zijn definitieve vorm aan de orde komen op 23 april. De bijeenkomst vindt plaats in Het Klokhuis te Amersfoort, van 14.30 tot 17.30 uur.  Adres: Weberstraat 2, 3816 VC Amersfoort.

Gijs van Hesteren

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>