Helaas Demo rijden lukt nog steeds niet

Geen doorgang Etten-Leur,

Helaas kan dit jaar de Demo in Etten-leur niet plaatsvinden. Door werkzaamheden op de plaats van het circuit, is er geen mogelijkheid om een Demo te realiseren. De organisatoren hebben nog lang naar andere locaties gezocht, maar zonder het gewenste resultaat. Ze zijn vastbesloten om volgend jaar wel weer een mooi demo neer te zetten, waar we dan ook naar uit kijken.

Dit keer is het afgelasten van een demo een andere reden dan Corona, wat helaas nog steeds de nodige beperkingen opleverd. Zo konde de Demo’s van Oss, Ermelo en Hierden niet doorgaan door de geldende maatregelen en eisen voor een evenement. 

Door de werkzaamheden op het Circuit van Etten-Leur kwam er een alternatieve datum vrij voor Oss, in een al overvolle agenda voor de tweede helft van het jaar. Echter waren er bij de Stichting Wegrace Oss ook onzekerheden die eerst overwonnen moesten vormen alvorens iets gepubliceerd kon worden. Dit is dan ook de reden waardoor het niet doorgaan van de demo in Etten-Leur ook niet eerder gepubliceerd is.

Zoals jullie al aanvoelen is het de Stichting Wegrace Oss ook niet gelukt om een Demo te kunnen organiseren. De strenge eisen die gesteld worden door de landelijke en locale overheden zijn helaas onuitvoerbaar voor het organiseren van een Demo. Lang is er gestreden, maar helaas zonder overwinning. Aan de inzet heeft het niet gelegen, zowel bij de organisatie van Etten-Leur als die van Oss is er heel veel commitment getoont, maar het Virus heeft dit jaar helaas overwonnen.

Mvg,

Het bestuur

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>