In memoriam Willem van Boven

In memoriam. Gisteren te Oosterwolde overleden: Willem van Boven, 1949-2019. Jarenlang genoot de SAM aan de Grote Woldweg 66 van de gastvrijheid van Wim en zijn familie. Tijdens de demo classics dronken we in de kantine menig biertje, zijn oprit bood plaats aan de zijspannen, de rijdersbriefing en de prijsuitreiking.
Plaatsgenoten zeggen over hem:
“Ome Wim was vroeger zelf ook topsporter. Met name profwielrenner. Twee weken geleden waren zijn oude sportmaten nog bij hem. Regelmatig zie je zijn naam bij wereldkampioenschappen of Tour de France op het wegdek staan. OME WILLEM.”
Een SAM-rijder: “We gaan in hem een lieve, hartelijke, gezellige en betrokken man verliezen.”
Bestuur en rijders van de SAM wensen familie en vrienden veel sterkte.
De dank- en zangdienst zal worden gehouden in de Vrije Evangelische Gemeente, op zaterdag 14 december om 10.30 uur, aan de Zuiderzeestraatweg 226 te Oldebroek. In aansluiting vindt de begrafenis plaats. Gelegenheid tot condoleren op 13 december van 19.30 tot 20.30 en voorafgaand aan de dienst van 9.30 tot 10.15 uur.
S.v.p. geen bezoek aan huis.
No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>