Inschrijven Drachten 16/17-09-2023 open!

Velen zijn al op vakantie geweest of moeten nog. Vanaf heden is het mogelijk je in te schrijven voor de classic TT Drachten, en de Endurance. Zoals altijd verzoek ik de jaarinschrijvers ook om in te schrijven via de link. Voor de daginschrijvers geldt vergeet niet de dagverzekering via de MON : geen dagverzekering betekend dat je niet mee kan/mag doen! Uiteraard geldt dit natuurlijk ook voor de Endurance rijders, het is een dagverzekering, dus niet denken ohhh heb er 1 voor de Endurance die zal ook geldig zijn voor de demo. Diegene die via de stichting Rijdend Motorsport museum een (verzekering) jaarlicentie hebben bij de MON kunnen met deze licentie gewoon meedoen!! Wel blijft het inschrijfgeld van toepassing.

De zijspannen staan ook weer op het programma, hopelijk gaan we een heel stel spannen over de streep trekken om in Drachten aan de start te verschijnen. Tijdschema en alle andere info zal ruim op tijd worden bekend gesteld! Na inschrijving stuur ik u nog een bevestigingsmail. Via deze weg nog dank aan Jos Scheve voor het onder de aandacht brengen van de borstprotector.

Link inschrijven Endurance Inschrijven-nennung-endurance Drachten 16-09-2023

Link Inschrijven Classic TT Drachten inschrijven Classic TT Drachten 17-09-2023/

Link dagverzekering MON Dagverzekering MON

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>