Inschrijven Endurance SAM 2023

Om het voor de Endurancerijder(s) wat interessanter te maken heeft de SAM een aanbod! Alhoewel op de site te lezen is dat er geen mogelijkheid is tot een inschrijving voor alle endurance demo’s gaan we hier toch vanaf zien. Voor dit jaar geldt:

Per demo Endurance deelname inschrijving team (team=2pers) 150 euro, per rijder 10 euro donateurschap, per rijder verzekering 25 euro en transponderhuur 10 euro.

Schrijf je in voor alle Endurance’s in dan is de inschrijving per (team=2pers) team 375 Euro, dagverzekering 150 euro per team en donateurschap per team 50 euro en 30 euro voor de transponder!

Ben je jaarinschrijver bij de SAM en je hebt de MON pas dan vervallen de kosten van het donateurschap en verzekering! En heb je voor die dag een transponder gehuurd, of je hebt een eigen transponder, dan hoef je die natuurlijk ook niet extra te huren.

inschrijven-nennung-endurance-2023/

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>