Inschrijven Lelystad = Gesloten

Op 10 april is het weer zover, dan kunnen we de eerste kilometers weer maken met onze motoren op Midlandcircuit in Lelystad.

Let Op! In 2021 dient iedereen zich bij ieder evenement aan te melden, dus ook voor de testdag in Lelystad.

Om 8 uur openen we het hek. Je kunt pas het terrein oprijden nadat we je inschrijving en betaling hebben gecheckt. Inschrijvingen en betalingen ter plaatse zijn niet mogelijk.
Op het terrein dien je je spullen te installeren op de aangegeven plaatsen. Houd gedurende de dag rekening met de 1,5-meter.
Toegang voor publiek is in verband met coronamaatregelen niet mogelijk. Na 9 uur sluiten we de poort.
Het dagprogramma en de klassenindeling. is nog in ontwikkeling

Meedoen

Er is ruimte voor 100 personen op het terrein (40 rijders met ieder 1 begeleider, komen mensen allen, dan kunnen er meer personen rijden). Graag aangeven in het opmerkingen veld of je alleen of met een helper komt op het inschrijfformulier. Alle administratie moet van te voren zijn afgehandeld. Op het circuit kunnen we geen papieren formulieren uitwisselen en evenmin kunnen we daar betalingen verwerken. Dus inschrijving, betaling, licentie: allemaal per e-mail en/of online formulier. De benodigde formulieren vind je onderaan deze pagina. Verwerking op volgorde van binnenkomst. En vol is vol. (Jaarinschrijvingen hebben voorrang tot woensdag 31-03-2021 23:59). De inschrijving sluit op woensdag 07-04-2021 23:59. Alle formulieren en betalingen dienen dan uiterlijk binnen te zijn.

Kosten deelname

Als je al had gekozen voor het jaarbedrag voor alle evenementen (125 euro) en je bent donateur (25 euro) kan je deelnemen zonder extra kosten. Anders betaal je voor dag-deelname 22,50 euro.  Daarnaast heb je een dagverzekering nodig (25 euro) of een jaarlicentie van de MON (70 euro). Details hierover zie verderop deze pagina of op de pagina ‘Rijdersinformatie‘.

Overige coronamaatregelen

Leef de 1,5-meterregels na, mondkapjes verplicht. Gebruik de afgebakende plekken in het rennerskwartier.
Maximaal 100 personen op het terrein, rijders plus organisatie. Vooraf inschrijven, zodat we precies weten wie er komen. Alleen toegang voor rijder met maximaal één begeleider.
Binnenkomst binnen één kort tijdsblok. Geen toegang voor publiek; toegangshek zal gehele dag verder gesloten zijn. (denk aan brandstof etc). De kantine is alleen geopend voor afhalen, verder is er wel alles aanwezig.

Tijdmeting

We doen niet aan tijdmeting, dus de transponder is niet nodig. De insteek van deze dag gelijk aan die van vorige jaren: training en testen. Er zal gereden worden in groepen. De dag staat open voor SAM-rijders, en gelijkgestemde verenigings- en rijdersgroepen

Welke motoren kunnen deelnemen?

Motoren zonder SAM-toelating of een toelating bij een van de andere genoemde clubs worden tevoren even bekeken. Voor deze testdag zal het toelatingsbeleid ruimhartiger zijn dan voor racedemo’s. Ook bepaalde youngtimers, of motoren die iets minder op baansport zijn gericht, kunnen toegelaten worden tot de dag. Neem bij twijfel even contact op met de Toelatingscommissie, sam.toelating@gmail.com.

Het gebruik van degelijke motorkleding en een milieumat is verplicht. Hier wordt tijdens de dag nauwlettend op toegezien! Vanaf 8.00 uur is het terrein geopend, om 9.00 uur gaat het hek dicht. Overnachten is niet mogelijk.

We kijken of de toelatingscommissie aanwezig kan zijn voor degenen die een nieuwe motor willen laten schouwen en die voor Loenen verhinderd waren.

Invulling van de dag

Er is voldoende gelegenheid om flink wat tijd op de baan door te brengen en je collega’s te spreken. De kantine is open voor take-away.

Vanwege de geluidsproblematiek moeten de motoren zo stil mogelijk zijn dus, allemaal DB-killer monteren, indien mogelijk

Tijdschema

Tijdschema Lelystad 2021 wordt nog ingevuld

08.00-09.15 inschrijven en technische keuring
09.00-09.15 Bacobespreking met wedstrijdleider/instructie portofoongebruik
09.30-09.45 rijdersbespreking

10.00-17.00 Rijden

Rijtijd is inclusief het op- en afrijden van de baan.
Dit wedstrijdschema is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Groepsindeling: op basis van cilinderinhoud, bouwjaar en motorvermogen.

Info circuit

www.midland-circuit-lelystad.nl/

legenda1kopie[1]

Algemeen

De lengte van de kleine oval bedraagt 425 meter, de grote oval meet ongeveer 600 meter. De oval- en asfaltbaan zijn omgeven door een publiekswal.
Er zijn tribunes (3 en 4) met 1.500 zitplaatsen, een kantine (2) met 250 zitplaatsen en een wedstrijdtoren met daaronder een kleine kantine (1) met 60 zitplaatsen. De grote kantine (2) wordt gebruikt bij grote evenementen. Bovendien zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen (6).

De aan de baan gelegen kleine kantine (1) heeft 60 zitplaatsen en hier worden versnaperingen zoals broodjes, koffie, limonade, snoep en soep verkocht. Het terrein (1,3,4,) rondom deze kleine kantine gebruiken we deze dag als rennerskwartier.

Het Midland Circuit is in 1982 opgericht door wijlen Ieke Van De Wal. Ieke, ooit een groot coureur in de autospeedway en ovalracing, is in oktober 2013 overleden. In de loop der jaren heeft hij het circuit steeds verder uitgebouwd, tot een multifunctioneel auto- en motorsportcentrum.

Route

Stichting Midland Circuit Beheer
Talingweg 89, 8218 NX Lelystad

Er is nogal wat veranderd rondom het circuit, vanwege de uitbreiding van vliegveld Lelystad. Zie de alternatieve route naar het Midlandcircuit.

Formulieren donateur, inschrijving, licentie

Dit is een circuitdag, geen demo. Natuurlijk ben je donateur, ofwel voor het hele jaar (25 euro) ofwel voor één dag (12,50 euro). Als inschrijfgeld berekenen we 22,50 euro per deelnemer of zijspanteam, plus dagverzekering (25 euro per persoon) of tonen jaarlicentie met MON-pasje. We doen ook niet aan tijdmeting, dus de transponder is niet nodig.

Rijd je met een daglicentie, vergeet dan niet het formulier voor de daglicentie in te vullen, te ondertekenen /goed te keuren en digitaal in te dienen. En te betalen…
Jaarlicentie: via mijn.mon.nl.

Bankgegevens
Betalingen graag zelf overmaken, naar
Rabobank Eemnes NL49RABO 0315918764 t.n.v. SAM Motorsport
Onder vermelding van: Circuitdag Lelystad 10 April 2021.

Je kunt niet contant of per pin betalen bij het inschrijven.

  Deze aanmelding heeft uitsluitend betrekking op de Test- en instructiedag Lelystad 10-04-2021

  De deelnemer

  Aanhef:  Voornaam:*


  Achternaam:*


  Email:*


  Telefoonnummer:*


  Adres:*


  Postcode:*


  Woonplaats:*

  Bij ongeval

  Waarschuwen bij ongeval:*


  Telefoonnummer:*

  De motor

  Merk motor:*


  Type:*


  Klasse:*


  Bouwjaar:*


  SAM-toegelaten:  Verzekering en betaling

  Ik ben in het bezit van MON-startlicentie 2021 en ik ben SAM donateur en heb een SAM jaar inschrijving dan zijn er geen kosten

  Ik ben in het bezit van een MON-startlicentie 2021, ben geen SAM donateur en heb geen SAM jaar inschrijving :
  NeeJa - deelnamekosten € 35 per rijder of team

  Ik neem deel met een daglicentie ben geen SAM donateur en heb geen SAM jaar inschrijving:
  NeeJa - deelnamekosten € 60 per rijder of team

  Transponder

  Transpondernummer (indien van toepassing, graag invullen):

  Donateurschap

  Donatie voor één persoon of een zijspanteam

  Voorwaarden

  Ja, ik ben op de hoogte van de reglementen en voorwaarden, ik erken dat ik deelneem aan een risicosport en ik zal de organisatie niet aansprakelijk stellen voor schade.

  Opmerkingen

  No Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>