Inschrijven voor Specialklassen Oss Eerste Pinksterdag

Klik hier voor alle algemene info over de Racedemo te Oss, met tijdschema, etc. Wil je meedoen, dan kan je je op die pagina ook inschrijven voor alle klassen, behalve voor de hieronder genoemde speciale klassen.

Solexrace

Deelnamekosten per coureur € 55,00
Dat is inbegrepen een dagverzekering via de MON.

Laverda-klasse

Alle Laverda’s komen in aanmerking. Het gaat hier om een parade, met voorrijder, voor motoren met kenteken. We kijken bij de technische keuring alleen of de motoren deugdelijk zijn en of de deelnemers een veilig motorpak en helm dragen.

Deelnamekosten per coureur € 55,00
Dat is inbegrepen een dagverzekering via de MON.

Graag even het formuliertje invullen en verzenden, en bij voorkeur alvast betalen! Eventueel kan je ook aan de baan inschrijven en betalen, maar vol=vol en het kan zijn dat er ‘s ochtends enige wachttijd aan te pas komt.

Betaalgegevens:

Rabobank Eemnes NL49RABO 0315918764 t.n.v. SAM Motorsport, onder vermelding van: Drie Uren van Oss 2019, naam van het team, klasse Vintage of Youngtimer (zie reglement Endurance).
For international payments

IBAN/SEPA number: NL49RABO 0315918764 BIC: RaboNL2U Bank name: Rabobank

De inschrijving is pas compleet na inzending van een correct ingevuld inschrijfformulier en als het totaalbedrag is bijgeschreven op de rekening van SAM.

Formulier

  Aanhef:

  Voornaam:*

  Achternaam:*

  Email:*

  Telefoonnummer:*

  Adres:*

  Postcode:*

  Woonplaats:*

  Bellen in geval van nood, telefoonnummer:*


  Deze aanmelding heeft uitsluitend betrekking op de Solexrace en de Laverda-klasse te Oss 2019.
  Deelname aan:* SolexraceLaverda-klasse
  Type motor of Solex:*


  Ja, ik ben op de hoogte van de reglementen en voorwaarden, ik erken dat ik deelneem aan een risicosport en ik zal de organisatie niet aansprakelijk stellen voor schade:*

  No Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>