Inschrijving 3 Uren van Elst geopend

Vijfde jaar classic races Elst

Vierde editie 3 Uren

Gangmaker Rolf Dracht vertelt: “De Classic TT en de Drie Uren van Elst gaan hun vijfde jaar in. Op zaterdagavond de beroemde drieuurswedstrijd. In de feesttent speelt de hele avond een band.

Vanwege Vaderdag hebben we op zondag een doe-plein voor jong en oud, in samenwerking met Stichting Rijnstad locatie Sperwer uit Arnhem.”

3-Uren-Elst-434a-1024t-1024x618[1]

Classic superbikemeeting

Op zondag vindt tegelijk met de TT een Classic Superbikemeeting  van Youngtimer & Classic Superbikes plaats. Een groot deel van de superbikes gaat deelnemen aan de Paradeklasse.

Bij de classic endurance gaat het niet meer net als vroeger om het grootste aantal verreden ronden, maar om het team dat de meest constante rondentijden kan neerzetten.

Om dit evenement mogelijk te maken bedraagt de entree vijf euro per persoon, afzonderlijk voor beide dagen.

Rennersbal

Het rennersbal met live muziek van The Fast Lane. Deze vijfkoppige bandformatie is afkomstig uit de regio Nijmegen en heeft al vele mensen versteld doen staan met hun optredens.De band is gespecialiseerd in retropop en rock. Bezoek de site www.thefastlane.nl voor een impressie. Het bal is gratis toegankelijk na afloop van de enducancewedstrijd.

the_fast_lane

The Fast Lane.

Informatie en inschrijven

Alle info en een inschrijfformulier vind je hier.

Poster Elst 2016

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>