Inschrijving Demo Ermelo

De omstandigheden worden steeds gunstiger en we hebben vertrouwen dat we de SAM DEMO in Ermelo door kan gaan. Een officiele bevestiging hebben we nog niet, maar we gaan wel alvast starten met de inschrijvingen.

Anders dan voorgaande jaren is het niet meer mogelijk om op de dag zelf in te schrijven.  Iedereen dient zich via het webformulier aan te melden voor de DEMO. Deze is te vinden https://www.sammotorsport.nl/rijdersinformatie/ Stap D1 naar onderen op deze pagina

Zoals eerder vermeld heeft de SAM gekozen voor enkel een voorinschrijving om wat meer rust te creeren in de ochtend, wachtrijen te voorkomen en het tijdschema te optimaliseren.

De inschrijving sluit op 26 Juni om 23 uur 59. 

Jaarinschrijvers

Geen paniek, voor alle jaarinschrijvers is er altijd plek op de Demo’s, mits men zich aanmeld voor de sluitingsdatum. Jaarinschrijvers hebben uiteraard voorrang en pas na de sluitingsdatum wordt er mensen van een mogelijke reserve lijst benaderd mochten er plekken vrijkomen. 

We vragen jaarinschrijvers zich aan te melden voor elk evenement afzonderlijk aangezien we zoveel mogelijk mensen willen laten rijden. Voor de rijders, het publiek en de locale organisatie. 

Test

Sommige van jullie zijn niet alleen snel op de baan, maar ook daarnaast en hebben de inschrijving van Ermelo al eerder gevonden op onze site. Dit was echter een testomgeving. De juiste plaats om in te schrijven is : https://www.sammotorsport.nl/rijdersinformatie/ stap D1

Degene die zich al ingeschreven hebben, hoeven zich niet opnieuw in te schrijven, mits dat ze een bevestigingsmail hebben ontvangen van de aanmelding. Later zal er een bevestiging volgen van de deelname met informatie mbt de betaling (indien van toepassing) en toewijzing startnummer. 

Toelating

De toelating van de motoren is volgens het regelement van de SAM. Dit is voor de meeste klasse t/m 1987. Voor de 125cc en de EVO-Klasse zijn deze iets ruimer.

Zijspannen.

We hebben voldoende ruimte voor Zijspannen

“Mocht je er onverhoopt niet uitkomen, neem dan contact op met de SAM via messenger en of telefoonnr., 0624591651

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>