Inschrijving Test- en Instructiedag Lelystad geopend

SAM-secretaris Martin Snijder nam dit jaar de organisatie van de SAM-instructie- en testdag op zich. Hij bericht het hierover volgende.

Het demo seizoen staat voor de deur. Het bestuur stelt jullie ook dit voorjaar graag in de gelegenheid om goed voorbereid aan het seizoen te beginnen. Dat doen we door middel van de test- en instructiedag. Let wel, het is geen racedemo.

Deze dag zal op 8 april aanstaande plaatsvinden op het Midlandcircuit. De insteek van deze dag gelijk aan die van vorig jaar. Er zal gereden worden in groepen met instructeur. Deze rijdt tussen de mensen in, dus er is geen voorrijder. Na afloop van elke sessie zal hij de rijder tips geven, bijvoorbeeld voor betere rijlijnen, rempunten, enzovoort.
Later op de dag is er gelegenheid om te rijden zonder instructeur. De dag staat niet alleen open voor SAM-rijders, maar ook voor deelnemers vanuit bijvoorbeeld de Black Mambagroep, of mensen vanuit BOT, RMM, CRT of HMV.

Welke motoren kunnen deelnemen?

De motoren zonder SAM-toelating of een toelating bij een van de andere genoemde clubs worden tevoren even bekeken. Voor deze testdag zal het toelatingsbeleid ruimhartiger zijn dan voor racedemo’s. Ook bepaalde youngtimers, of motoren die iets minder op baansport zijn gericht, kunnen toegelaten worden tot de dag. Neem bij twijfel even contact op met Gert Heideveld van de Toelatingscommissie, sam.toelating@gmail.com.

Het gebruik van degelijke motorkleding en een milieumat is verplicht. Hier wordt tijdens de dag nauwlettend op toegezien!

Kosten

Helaas moeten wij voor deze dag extra kosten berekenen. Die zijn nog steeds laag voor een dag op een afgesloten circuit. De testdag valt buiten de reguliere racedemo’s, dus de jaarbijdrage is niet van toepassing. Houders van een MON-startlicentie (SAM of CRT) betalen voor deze dag 30 euro. Mensen die eenmalig aan deze SAM-testdag deelnemen betalen 30 euro plus 20 euro voor de daglicentie.

Deze dag is georganiseerd op basis van aanmelding en betaling vooraf. Vul daartoe het onlineformulier hieronder in en maak het op jou van toepassing zijnde bedrag over naar bankrekeningnummer NL49 RABO 0315918764 t.n.v. Stichting Aanvullende Motorsport.

Adres circuit:

Midlandcircuit Lelystad
Talingweg 89
8218 NX Lelystad

Online inschrijven

Je krijgt na verzending niet direct een bevestigingsmail. Maar zodra de betaling binnen is krijg je die bevestiging wél van het wedstrijdsecretariaat.

De deelnemers verklaren bekend te zijn met de geldende SAM-reglementen en zich eraan te houden. Zij zijn bekend met de risico’s van de motorsport en verklaren noch de Stichting Aanvullende Motorsport (SAM), noch dienstdoende officials, noch de organisatie ter plaatse, noch mededeelnemers aansprakelijk te stellen voor enige geleden schade.
De deelnemers zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en tonen bij de inschrijving een MON-racedemolicentie, of een ondertekende daglicentie plus exoneratie.

Tot in Lelystad!


No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>