Kalender SAM 2023

Voorlopige kalender 2023

Aanmelden en inschrijven: details volgen later op de site.

8 AprilLoenen (GLD)Geluid en toelatingsdag Star-Twin
21 April (jawel is op Vrijdag)Midlandcircuit LelystadTrainings dag
6 MeiHierdenDemo
28 MeiOss3 uur en Demo
10 JuniErmelo Demo
1/2 JuliZwaagdijk3 uur en Demo
16/17 SeptemberDrachten3 uur en Demo
30 SeptemberOosterwoldeDemo

Let wel deze kalender is onder voorbehoud!!

10 Comments
 • Sander Boes 10/10/2022

  Beste SAM.

  Ik heb eveneens plannen om aan demo’s
  te gaan deelnemen. Dit met een oldtimer

  Martin Kawasaki, Endurance racer.
  Naast de ” gewone” demo’s,
  zou ik ook graag deelnemen aan de Endurance demo’s, met ik neem aan 2 rijders?
  Hoe kan ik lid worden van SAM ?
  En is er een nieuwsbrief/ mail, waarvoor ik mij graag wil aanmelden.

  Vriendelijke groet
  Sander Boes

  Reply Replies
  • admin 16/10/2022

   Goedenmiddag Sander,

   vandaag heb ik je een pb gestuurd,
   mvg
   Wim

   Reply Replies
 • Jan lamtink 29/08/2022

  Hoe kan ik deelnemen inschrijven oosterwolde of kan dat s,morgens op de dag zelf net als in ermelo

  Reply Replies
  • admin 29/08/2022

   Hallo Jan,

   klik de link https://www.sammotorsport.nl/rijdersinformatie/ scroll dan naar beneden en je komt het formulier voor Oosterwolde tegen. Vul bij transpondernummer 1234567 in, en je kunt uiteraard inschrijven in Oosterwolde. Maar om een overzicht te hebben van de deelnemers is het voor de SAM beter om het forumulier in te vullen,
   bedankt
   mvg
   Wim

   Reply Replies
 • Cor 02/07/2021

  ik heb mijn vakantie aangepast aan het demo schema, ga met vakantie de maand sep
  als ik geluk heb kan ik 2 oct voor het eerst demo rijden
  dit jaar en vorig jaar volledig betaalt voor 2 maal rijden in Lelystad , ik baal enorm bedankt

  Reply Replies
 • Henny Boerman 14/06/2021

  Hoe kan ik inschrijven voor Ermelo
  TZR 250 1987. EVOKlasse

  Reply Replies
  • Erik Huiskamp 13/05/2022

   Hoi kunnen jullie, de web beheerder, de site eens opschonen. Het leest nu heel verwarrend als ik berichten voor 2022 onder kopje 2020 moet zoeken. Mm aar van de je kalender bij de betreffende datum / evenement van het jaar en link met verwijzing naar inschrijfformulier oid. Gr Erik Huiskamp

   Reply Replies
 • Plevier 03/03/2021

  Goedendag,

  Had vorig jaar al willen aanmelden cq informeren, maar gezien de omstandigheden is dat er niet van gekomen. Ik heb verschillende motoren en zou het geweldig vinden om bij jullie demo te kunnen rijden. Heb een jawa 250cc uit 1963 en een Honda 750 uit 1982, zou met beide willen deelnemen. Heb geen racelicentie. Wel rij ik al 40 jaar motor en heb op mijn werk veelvuldig gereden en rijopleidingen gevolgd. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
  Vriendelijke groet Marco plevier

  Reply Replies
 • Arie de Man 07/01/2021

  De demo van Ermelo valt in hetzelfde weekend als de Ducati Club race, is het nog mogelijk om iets met deze datum te doen….

  Reply Replies
  • Frank van de Burgt 08/01/2021

   Hi Arie,
   we bekijken de mogelijkheden samen met de organisatie. Helaas zijn de alternatieven beperkt. voor als nog hebben we de datum van de 29e.

   Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>