Kalenderperikelen demo 2023!

Afgelopen weken gingen en geruchten de ronden dat Raalte de demo van datum gingen verschuiven. Na de afgelopen jaren niet veel mazzel met het weer te hebben gehad lijkt dat een goed idee. Om aan de geruchten een eind te maken heeft de SAM contact opgenomen met Stichting Behoud Luttenbergring. Desgevraag werd het gerucht bevestigd, Raalte ging naar een andere datum. Nog steeds niets aan de hand ware het niet dat de nieuwe datum conflicteert met de kalender van de SAM. Zwaagdijk staat op de kalender voor 1&2 July 2023. Achter de schermen was (schijnbaar) al contact geweest met de lokale organisatoren van Zwaagdijk en beide partijen hebben gegronde reden om toch op dezelfde datum een demo te organiseren.

De SAM heeft een bemiddelingspoging gedaan echter voordat deze ten einde was publiceerde Raalte al de nieuwe datum. Eerlijkheidshalve moet ik vermelden dat onze poging weinig verandering had gebracht in de situatie maar toch. Gelet op het feit dat de SAM meerdere demo´s mogelijk maakt met lokale organisatoren heeft de SAM besloten om Zwaagdijk gewoon op te nemen in de kalender. In de huidige tijd vrijwilligers vinden die het voor ons mogelijk maken te kunnen rijden houdt soms een zekere mate van loyaliteit in! Uiteraard betreuren wij de gang van zaken zeer, ook wij weten dat Raalte een mooi evenement is en dat veel rijders daar willen rijden. Hopenlijk begrijpen de rijders deze beslissing van de SAM. De verantwoording nemen voor 1 evenement is al wat echter 6a7 weekende is toch van een andere orde!

Mvg,

Wim Hendriks Voorzitter SAM

2 Comments
 • Siegfried Rohrbach 20/11/2022

  Ich fahre bei Sam

  Reply Replies
  • admin 21/11/2022

   Moin Siggi,

   Danke fur dein support!

   Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>