Kampioenshuldiging – beeldverslag

Gerrie Westerhof maakte een uitgebreid beeldverslag van de Kampioenshuldiging van 25 oktober jongstleden. Een tekstverslag volgt binnenkort.

Over deze avond vertelt één van de bezoekers alvast het volgende: “Het was gezellig druk, ongeveer 125 a 130 man/vrouw. De achtergrondmuziek van het duo Remix viel in de smaak, Nederlandse liedjes en later nog Engels repertoire. Ze bleven niet statisch op het podium staan maar begaven zich tussen de mensen. Tonnie van de Bunte heeft een aantal blijken van waardering uitgereikt aan de vrijwilligers. Nico Troost uit hoofde van de MON heeft de MON-SAM kampioensbekers uitgereikt. Trea Moes en Nel Atema waren de Kissmissen.
Zoals gewoonlijk was de Aalsmeerse Armada in grote getale aanwezig, niet alleen alle rijders maar ook de dames waren meegekomen.
Tussen door sprak Guido de Wit nog het bestuur toe. Hij vertelde o.a. dat hij het bij de SAM erg naar de zin had gehad. Bloemen voor de dames en druiven voor de heren. Het feest eindigde tussen twaalf en half één.”

Bekijk de foto’s hier:

https://picasaweb.google.com/107958372113125096234/SAMHuldiging24Oktober2014

1 Comment
  • Hakneh Amedeim Miedema 02/11/2014

    fijn jaar geweest met zijn allen

    Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>