Mededeling van het SAM bestuur!

Mededeling van huishoudelijk aard,

Het demo seizoen zit er weer op! Na enkele jaren COVID pauze mochten en konden we weer demo`s organiseren. Na deze rustperiode zou je denken dat er genoeg tijd is geweest om alles perfect te regelen. Maar zoals altijd gooit Murpy roet in het eten, maar al met al heeft de SAM een prima jaar gehad. Veel blije gezichten gezien en weinig deelnemers die verzeild raakte in valpartijen. De endurance demo,s liepen qua deelnemers niet zoals verwacht en tot groot verdriet moesten we helaas de endurance van Drachten cancelen. De Veluwe cup daarintegen was weer een groot succes! De cup wordt mogelijk gemaakt door Kees vd Starre van Star-Twin Techniek, Kees reikte dit jaar ook bekers uit aan rijders met de mooiste zelfbouw constructie. Kees namens het SAM bestuur harstikke bedankt voor dit initiatief. Ook moeten we de talloze vrijwilligers bedanken die samen met de lokale organisatoren dit alles voor mekaar boksen samen met de SAM.

Voor dit jaar staat nog één aktiviteit gepland ʺ de ledenvergadering ʺ. Deze staat gepland voor medio December, de juiste datum is nog niet bekend maar zal zo snel als mogelijk bekend worden gemaakt.Op de bijeenkomst zal het afgelopen jaar worden besproken en het nieuwe jaar. Gelukkig kunnen we wel al verklappen dat veel demo´s weer in ons progamma zitten, gemeentes hebben ons toegezegd, na evaluatie van de demo´s, dat vergunningen voor langere periodes worden afgegeven. Dat is ook dankzij onze deelnemers die zich houden aan de afspraken qua milieu en geluidregels.

Op dit moment ontvangt de Sam alweer veel aanvragen voor het nieuwe seizoen. ʺWaar en vanaf wanneer kan ik me inschrijvenʺ zijn de meest gesteld vragen. De SAM verzoekt eenieder te wachten tot na de SAM bijeenkomst hierna zal alles via de site, facebook of persoonlijke mail worden gecommuniceerd. Tsja wij snappen dat de 6 maanden pauze erg lang is, aan de andere kant er valt altijd wat te doen aan de racert!

Als je een bericht aan ons wilt sturen dan kan, doe dat aan: samwedstrijdsecretariaat2022@gmail.com en bezoek regelmatig onze site www.sammotorsport.nl

Met vriendelijk groet het bestuur van de SAM:

Harry Bouwman

Noud Lourenssen

Richard Borrenbergs

Wim Hendriks

4 Comments
 • Siegfried Rohrbach 17/10/2022

  Es wäre sehr schön wenn die Gesamtschaden der einzelnen Klassen bekannt gegeben werden

  Reply Replies
  • admin 18/10/2022

   Hallo Siggi,

   Wie heute am telefon besprochen machen wir das bei de nachsten SAM mitliedtag,

   mfg
   Wim

   Reply Replies
 • Gerard Reichart 17/10/2022

  Graag wil ik het nieuwe bestuur bv bedanken voor de demo, s dit jaar en hoop er bij goede gezondheid er volgend seizoen weer bij te zijn.

  Reply Replies
  • admin 18/10/2022

   Hallo Gerard,

   Met bedanken gebeurd het helaas wel eens dat je mensen vergeet…jij ook harstikke bedankt voor het afgelopen jaar. Graag tot het volgende seizoen..
   mvg
   Wim

   Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>