Met Bert Struijk gaat het steeds beter

Nieuws over Bert Struijk, die in augustus een behoorlijk motorongeluk had (Lees hier het hoe en wat).

Marion Struijk schreef ons het volgende: “Gisteren op controle geweest in ‘t ziekenhuis. Bert mag nu langzaamaan wat meer gewicht op zijn been zetten. Hij heeft het looprekje verruild voor krukken. Mijn wegmotor deed het niet en Bert begon daar een beetje mee te sleutelen. Dus ik vind dat het hartstikke goed gaat. Tussendoor veel rusten en slapen. Maandag naar de fysiotherapeut.
Iedereen bedankt voor de vele kaartjes; in totaal waren het er 120! Ik heb ze allemaal opgehangen.”

(Foto: Archief Inge van Hesteren)

2 Comments
 • klaus harmsen 26/01/2019

  hi bert,ik hope dat het nu beter gaat ik see jou zeker weten in 2019 ,ik ben van plan dit jaar en paar keer bij de sam in de 7500cc mee te rijden dan kom je mij wel tegen groetjes en fijn weekend klaus

  Reply Replies
 • Küper, Johann 02/10/2018

  Schön zu hören, dass es Dir besser geht.

  Groeten van
  Johann Küper

  Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>