Met je motor naar paddock WK Superbike

Update 7 april: de inschrijving is gesloten. Samen met de HMV gaan we een dertigtal motoren exposeren. Iedereen bedankt voor de snelle reactie! Deelnemers krijgen persoonlijk bericht.

Exposeer je klassieker en ontvang vrijkaarten

Het is kort dag intussen, maar het TT-circuit nam gisteren contact op met de SAM. Dennis Veltman van de afdeling Marketing en Communicatie: “Komen jullie dit jaar tijdens het WK Superbike weer met jullie historische motoren naar de Fanzone? Vorig jaar was het onwijs gezellig. Dit jaar verwachten wij nog meer publiek op de paddock, dus nog meer aandacht voor de historische racers. Mocht het nog lukken om een club bij elkaar te krijgen dan zou dit super wezen.”

Fanzone dag IV (668)-850t

De heer Gerry Hemsens met zijn 500 Pantah, vorig jaar in de Fanzone.

Natuurlijk gaat SAM er graag op in. Inderdaad is er niet veel tijd meer. Dat had vast en zeker te maken met de eigenzinnigheid van de DORNA, die de races organiseert. Maar we gaan ons best doen! Dus hier de vraag: welke tien tot vijftien liefhebbers zijn bereid hun tijd en motor ter beschikking te stellen aan de Fanzone?

Bijzonderheden

Datum dit jaar: van vrijdag 15 t/m zondag 17 april. Motor bezorgen op vrijdagmorgen, vóór pakweg 9.00 uur. Je hoeft er niet het hele weekend naast te staan. Er wordt op gepast. Afhalen zondagmiddag na plusminus 17.30 uur.

Dennis Veltman: “De mensen die deze kant op komen met hun machine bieden we het hele weekend vrij toegang (2 personen) tot het WK Superbike op TT Circuit Assen. De motoren staan wederom in pagodetenten die ’s avonds netjes worden afgesloten. De tenten staan op beveiligd terrein, tussen de teams die deelnemen aan het WK Superbike evenement.”

Voor de mensen die zich opgeven heeft het circuit nodig:
– Naam
– Woonplaats
– 1 of 2 personen (i.v.m. toegangskaart)
– Type motor, bouwjaar, bijzonderheden
– Eventueel mailadres of telefoonnummer.

Geef het even centraal door aan sam@festinalente.nl, dan houden wij het bij. De SAM maakt de uiteindelijke selectie.

O ja, vorig jaar was het inderdaad superleuk, al ging er nog wel het een en ander mis. Vooral het parkeren en de toegang tot de paddock waren nogal rommelig geregeld. De TT-circuitorganisatie belooft beterschap, want stelde hoge prijs op onze aanwezigheid.

Fanzone dag III 1382-1024

Heel veel aandacht van het publiek.

2 Comments
  • Dirk Bijlsma 06/04/2016

    744 (BMW) komt ook.

    Reply Replies
  • Tet Classic Endurance 06/04/2016

    Done

    Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>