Na 32 jaar terug in het racezitje

Na 32 jaar terug in het racezitje

Geplaatst op 20 oktober 2013

Geluidsdag 251-750Mijn eerste jaar bij de SAM

Met zijn Laverda rijdt Hans Bataille sinds 2013 mee bij de SAM, in de 750cc-klasse. Hij heeft het reportageteam blijgemaakt met zijn indrukken. Hier een citaat uit het verhaal over de eerste 2013-demo te Hierden:

“Even meepraten met het nieuwelingen-clubje, waarvan ik er natuurlijk ook een was. De belangrijkste items werden even aangestipt en daarna was er de training. De baan was vrij kort maar toch zaten er wat lastige dingen in. Wel goed te doen als je een beetje oplette. Er werd al stevig doorgereden, het was zeker geen toertochtje. Maar daar kom je ook niet voor als je een race-demo gaat geven, natuurlijk. In een rustig tempo werden daarna de series afgewerkt. Als er iemand wat later bij de start verscheen werd er zelfs op gewacht. Aan het rijden zelf moest ik wel weer even wennen. Zo had ik al lang niet meer gereden en ik moest alle zeilen bijzetten om niet al te veel ingehaald te worden. Dit was wel genieten met volle teugen. Gas wagenwijd open en gaan met die banaan.”

Lees zijn volledige verhaal als PDF-download.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>