Nieuw seizoen SAM 2023 deel 3.

De afgelopen periode was er nogal wat onduidelijkheid omtrent enige administratieve zaken. Vandaag kregen wij hier wat vragen over via de mail. Dat is ook de juiste manier om zaken te bespreken danwel te vragen. Mochten er vragen zijn stel deze dan gerust via samwedstrijdsecretariaat2022@gmail.com .

Ondertussen is er door rijders positief gereageerd op onze oproep om foto´s van hun projecten toe te sturen. Vragen waren onder andere, “mag het ook een foto van mijn huidige motor zijn?” natuurlijk mag dat, graag zelfs. Maar vergeet niet je naam, merk motor,bouwjaar erbij te vermelden. Komende dagen ga ik de eerste verslagen op het net publiceren.

De SAM heeft (anno 2023) als standpunt dat zij geen race´s of circuitdagen organiseert op buitenlandse circuits. Voor de SAM is het belangrijk dat de nationale demo´s voldoende gevuld zijn en dat we met zijn allen iets moois neer kunnen zetten in eigen land.

De jaarinschrijvingen gaan prima, dat is een fijn gevoel onderweg naar het organiseren van de demo´s. Er was inderdaad wat onduidelijkheid omtrent Lelystad, wel of niet betalen voor de jaarinschrijvers. De testdag te Lelystad valt onder de demo kalender en is voor jaarinschrijvers die ingeschreven en betaald hebben voor 01-03-2023 vrij van extra kosten. Heb je dus het (SAM) donateurschap+jaarinschrijving gedaan voor de genoemde datum is alles groen. Natuurlijk kan een niet SAM jaarinschrijver ook deelnemen aan de testdag tegen de genoemde kosten op het inschrijfformulier. Maar let-op vol is vol!

Mvg Het bestuur SAM

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>