Oldtimerbeurs Autotron

12 en 13 januari 2019

SAM-stand in de Expodome

Zoals ieder jaar presenteert de SAM zich op 12 en 13 januari 2019 tijdens de Oldtimerbeurs in het Autotron te Rosmalen. Bestuursleden en vrijwilligers van de SAM zullen de stand bemensen en zorgen voor koffie.

En natuurlijk is er gelegenheid om te overleggen met vertegenwoordigers van de SAM. Bijvoorbeeld over de evenementen van 2019, of over toelatings- en keuringseisen voor motor en coureur. Als je wilt, kan je je daar direct aanmelden als donateur en/of deelnemer.

Bovendien bieden we jullie in samenwerking met de Oldtimerbeurs een kleine korting aan. Gebruik daarvoor de bon, die je hier kunt downloaden.

Verschillende prachtige motoren zullen we tentoonstellen – machines die niet alleen mooi staan te wezen in een museum, maar die actief deelnemen aan de racedemo’s van de SAM.

Nieuwe indeling beurs

De indeling van de beurs is dit keer anders dan dat we gewend waren. De verschillende merkenclubs staan nu op de bovenverdieping van het Expodome. Van daarboven hebben we een grandioos overzicht op de beursvloer.

Openingstijden

Op zaterdag en zondag is de Oldtimerbeurs Motoren en Bromfietsen op Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De toegangsprijs bedraagt € 12,50 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

Verslag Oldtimerbeurs 2014

Foto’s Oldtimerbeurs 2014

Verslag Oldtimerbeurs 2015

Verslag Oldtimerbeurs 2018

 

1 Comment
  • Hakneh Amedeim Miedema 20/11/2014

    goed

    Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>