Oldtimerbeurs: SAM-stand trekt veel bezoek

Oldtimerbeurs: SAM-stand trekt veel bezoek

Geplaatst op 13 januari 2013

Ook dit jaar namen veel organisaties de kans waar om zich in een aparte hal aan het publiek te presenteren, tijdens de jaarlijkse Oldtimerbeurs in het Autotron in Rosmalen. Ook voor SAM Motorsport was een stand ingericht, met dank aan de inzet van bestuurslid Tonnie van de Bunte en de gebroeders Guido en Hans De Wit. De twee Monark-racers van 50cc-kampioen Guido waren grote publiekstrekkers. Als SAM voor elke foto een euro had gevraagd dan waren de beurskosten er ruimschoots mee terugverdiend. Dat gold ook voor de klassieke zescilinder die SAM-sponsor Bert Vonderman van Six Center Motoren in de SAM-stand had opgesteld. De in race-overal gehulde pop trok heel wat aandacht.

98B3C0567301D78C69A413EBA30122A7

De aanwezigheid op zo’n beurs heeft duidelijk een functie. Naarmate de communicatie ook in de klassieke motorsport steeds meer verschuift naar het internet, komen degenen die daar niet zo in thuis zijn meer op achterstand te staan. Velen van hen konden zich nu met hun vragen melden bij de standbemanning. “Ik zou wel eens met een SAM-demo willen meedoen,” hoorden we vaak, “maar ik weet niet hoe ik daarmee moet beginnen!” Nu kregen we de kans om hen over de streep te trekken.

Anderen voelden zich zodanig aangesproken door alles wat SAM te bieden heeft, dat zij zich ter plekke aanmeldden als donateur en deelnemer. Daar doen we het allemaal voor.

E8B9E4AC03FA9A2BA2C4CEF55F6977EC

Voor vaste fans en deelnemers van SAM was het een mooi moment om even bij te praten over het vorige en het komende motorseizoen. Op deze foto een delegatie uit de provincie Zeeland.

Collega-demovereniging CRT en SAM stonden gebroederlijk naast elkaar. Ook in dat opzicht was de beurs een goede gelegenheid om af en toe even gemoedelijk samen koffie te drinken of broodjes uit het beurs-lunchpakket uit te ruilen.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>