Op naar de laatste demo te Oosterwolde!

Geachte rijders,deelnemers en andere liefhebbers van classic demoracing,

De demo van Drachten ligt alweer een week achter ons. Een demo die in samenwerking met het (MCRT) Midlife Crisis Racing Team werd georganiseerd. Het deed ons erg veel pijn in het motorhart om de Endurance te moeten cancelen. Wel wil ik benadrukken dat het toch echt aan het aantal inschrijvers lag en niet aan andere zaken! Hoop dat hier verder geen discussie meer over is, wat wel voer voor overleg is, hoe verder met de Endurance?

Terug naar de demo op Zondag, het aantal inschrijvers was erg groot. Samen met het weer van die dag, is het dus een groot succes gebleken. De Ambu hoefde niet uit te rukken en er waren gelukkig geen grote valpartijen. Uiteraard blijft het voor diegene die wel een schuiver maakte heel vervelend. Gelet op het feit dat het wegdek niet echt perfect was toch oppassen geblazen, een compliment voor alle deelnemers! Zij hebben zich snel aan de omstandigheden aangepast en toch goed gas gegeven. Wel was het een verassing dat er plotseling een scooter op de baan verscheen,niet behorend in de 50cc klasse.

Alle vrijwilligers dank voor jullie ondersteuning, een speciaal dankjewel gaat uit naar Hendrik (Henk) Vlasma die de demo al jaren organiseerd(e) en het langzaam achter zich gaat laten. Nogmaals Hendrik harstikke bedankt!!!

Op naar de allerlaatste demo van dit jaar, Oosterwolde! Let op Oosterwolde Gelderland, laten we er een mooie afsluitknaller van maken. Binnenkort meer nieuws over Oosterwolde,

Oosterwolde Gelderland.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>