Oproep voor de “ledenvergadering” SAM.

Het is zover, na enkele jaren gaat de SAM weer een “ledenvergadering” organiseren. Omdat te kunnen doen is het van belang wie en hoeveel personen willen deelnemen. Agendapunten, tijd en locatie zo snel als mogelijk worden bekend gesteld. Alhoewel de locatie en datum wel al bekend zijn, datum is 17-12-2022 locatie is St. Laurenshoeve poellstraat 3, postcode 5353KJ Dieden. Voor velen onder jullie een bekend adres. Bij interesse aan deelneming aub mail sturen aan samwedstrijdsecretariaat2022@gmail.com met daarin je naam en met hoeveel personen je wilt komen.

Er bereiken ons veel vragen omtrent het deelnemen van motoren die niet onder het toelatingsregelement van de SAM vallen. In principe is het regelement het uitgangspunt en daar willen wij ook niet echt veel aan veranderen. Dat betekend echter niet dat er vragen en opmerkingen zijn hierover. Stel die vraag via de mail dan kunnen we er alvast over nadenken, hoef dit niet tijdens de bijeenkomst. De 3 uurs endurance is een mooie klasse, echter er moeten wel voldoende deelnemers zijn, de kosten van een extra dag die moeten nu eenmaal gemaakt worden. Een voorstel vwb de Endurance zou kunnen zijn, voorinschrijving en minimaal 20 teams.

De site nu door de SAM in gebruik is ook een veel gehoorde klacht, althans het onderhoud en verversen van deze site. Het is heel simpel, de site is niet echt gebruiksvriendelijk. Natuurlijk kan dat ook aan ons liggen, echter op dit moment wordt hard gewerkt aan vernieuwing van de site.

Tot ziens op de bijeenkomst,

mvg Bestuur SAM.

2 Comments
 • Siegfried Rohrbach 24/10/2022

  Hallo ich komme mit 2 Leuten zu der Versammlung viele Grüsse Siggi

  Reply Replies
  • admin 21/11/2022

   Moin,

   notiert

   Reply Replies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>