Oss komt eraan!!!!!

Beste Sammers,
De eerste demo is achter de rug en de volgende dient zich weer aan. Nu is het de beurt aan Oss, een eendaags evenement met als klap op de vuurpijl de 3 uren van Oss! Heel veel hebben zich al ingeschreven voor deze dag, maar er kunnen er nog wel wat bij. De baan is groot genoeg, 2,6km lang en 7 mtr breed. Hier mogen/kunnen 50 demo solo rijders tegelijkertijd de baan op.  Denk dat de meesten het filmpje van de baan al wel hebben gezien, enja op de demo-dag zijn de vrachtauto’s weg.
Je kan nog steeds inschrijven, dat geldt voor de jaarinschrijvers en daginschrijvers. Inschrijven voor de Endurance kan natuurlijk ook gewoon. Om voor de Endurance in te schrijven hoef je niet perse voor de hele riedel in te schrijven, natuurlijk kan dit per evenement! Wij als de SAM wilden het, voor de Endurance rijders, aantrekkelijker maken door een pakket aan te bieden. Zorg dat je lekker op tijd inschrijft, dat scheelt gewoon een hele hoop papier-rompslomp op de dag zelf. Voor alle demo Oss inschrijvers geldt, ik zal later de details met jullie mailen/bespreken.  Hieronder alle links voor daginschrijving en alle info voor de demo Oss, en niet vergeten (tijd) schema’s zijn altijd onder voorbehoud!

Inschrijven/nennung Classic Racing demo Oss

Inschrijven/nennung Endurance 2023

vriijwaring-SAM-MON-2023 voor daglicentie

Aanvraag daglicentie-WA-demo-classic-SAM-2023

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>